Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +99
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

oficjalniemartwa +44
W ciągu 2 miesięcy wywróciłam własne życie odrobinę do góry nogami i dostałam wymarzoną pracę, a dzisiaj ją straciłam.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.

Może jeszcze jeden jacht dla pciebniorców poprawi sytuację ( ͡º ͜ʖ͡º)
#antykapitalizm #bezrobocie #praca #pracbaza #demografia #pracait #polska #gospodarka #kpo
Czym się różni IT od lekarzy i prawników? O tych pierwszych jest głośno, że dużo zarabiają (patrz Biejat na debacie "programiści zarabiają kilkudziesiąt tysięcy złotych jak prezesi banków"), mimo że to nieprawda, a sama jest z rodziny lekarskiej. Prawnicy i lekarze
@mk321: a pielęgniarki? Teraz z kilkuletnim doświadczeniem zarabia się dobrą średnią krajową nie mówiąc już o takich, które są na B2B.
@mk321: To tak do końca nie jest, wykształcenie lekarza jest strasznie drogie minimum 0,5 mln. zł, pojawia się coraz więcej miejsc na studiach medycznych.
@Nikita_Mazepin: @KrolSandaczPierwszyRozrzutny co xD? Może w powiatowym
Znajomy na początku kariery robił po 10h no to wychodzi 200h teraz jest w biurze i ma względny luz, raz na tydzień dwa jedzie do innego miasta na budowę i siedzi w maku żeby do pracy nie wracać xd poooodobno dostał
@HaPe: no oczywiście że można, jeśli masz mieszkanie od starych to oczywiście że można xDDD jeszcze jak Ci zamontują ultra oszczędna zmywarkę, pralkę i światła to nawet rachunki wyjdą małe xd
@DonTadeo: w moim powiatowym to chyba tylko na pielęgniarkę można iść xD na księgowe to nie ma miejsca, masakra
@mk321: tak tak XDDD to powiedz mi czemu dino nie ma kas samoobsługowych? Lidl Biedronka aldi mają jakąś a mniej zarabiają niż Dino, czyżby się nie opłacała aż tak inwestować? Ale jakoś nie wynajmują powierzchni tylko kupują i stawiają swoje budynki to o
Ja pamietam swoje poczatki w IT 15 lat temu, jako junior 12 zl na godzine na zleceniu i sie czlowiek cieszyl ze robota byla
Autobusem/rowerem jezdzilem bo na auto nie bylo stac
Komentarz usunięty przez moderatora
@razdwatrzy55: kwestia priorytetów, podejścia do życia, cieszenia się z małych rzeczy
wiem, że jest napisane, że nie stać kogoś na pracy wynajmując, ale wydaje mi się, że stanowisk w ogóle nie ma, chyba, że liczymy te, które nie umożliwiają nawet promocji na wyższe stanowisko po +10 latach stażu