Wpis z mikrobloga

@naszczalnikwolski: no właśnie w tych śniadaniówkach powinni pokazywać trochę więcej ambitnych spraw tym bardziej, że ludzie akurat mocno się interesowali tym tematem. W momencie powrotu i lądowania na ziemi szedłem na bazarze i wyobraź sobie, że panie sprzedawczynie stanęły sobie w kilka w kółeczku i oglądały na telefonie relacje LIVE ;)

Ludzie mają różne zainteresowania po prostu media serwują nam głupią papkę zamiast ambitnych programów.
Przypomnij sobie jak wyglądała ramówka DISCOVERY
  • Odpowiedz
@naszczalnikwolski: Liczę że dotrzymasz słowa z kasowaniem konta. Będę sprawdzać.
A co do Sławosza i Żony to sami sobie winni że się dali wciągnąć do mediów i zrobić z siebie produkt. Nowe gwiazdeczki śniadaniowych telewizji i opowiadanie jak smakowały pierogi w kosmosie. A potem sie dziwią że ludzie go nie traktują poważnie. No proszę... Taki mądry facet a nie przewidział że jak będzie się bawić w celebryte to go zaczną
  • Odpowiedz
@naszczalnikwolski: przeceniasz mozliwosci tych imbecyli zeby ktos im widlaka dal XD naogladali sie na republice czy tiktoku wysrywow, ze HEHE jadl tylko pierogi i potem sie spuszczaja, zero wlasnego myslenia i wyciagania wnioskow, a zapomnialbym.. wyksztalcenie podstawowe tez robi swoje <3
  • Odpowiedz
@naszczalnikwolski: jakby tam poleciał za swoje pieniądze zarobione w HEHE CERNIE (albo jakby mu bogaty teściu zasponsorowal ( ͡° ͜ʖ ͡°) )to by się nikt nie p-----------l . jest w Polsce naprawdę więcej rzeczy które wymagają środków publicznych... jednak wykopek czegoś tak prostego nie potrafi ogarnąć i się musi zesrać
  • Odpowiedz
@naszczalnikwolski jestem zwykłym Polakiem,czekałem na jakiś jego ciekawy występ gdzie opowie więcej o tej misji,co się udało a co nie,oglądałem parę programów z nim i żoną gdzie w większości to ona się wypowiada i te tematy nie są za bardzo poruszane,no i jeden program gdzie testował pierogi.
To ludzie którzy mu te spotkania ogarniają są idiotami.
  • Odpowiedz