Aktywne Wpisy

JoMaHaa +124

Rainmaker97 +135
polscy pciembiorcy: te podatki i koszty prowadzenia działalności mnie wykończą, daliby chociaż ten zus dobrowolny i sprowadzili więcej niewolników yyy przepraszam pracowników z bangladeszu i pakistanu bo nie wyczymie
też koszty prowadzenia działalności w Polsce na tle innych państw:
#antykapitalizm #biznes #gospodarka #podatki
też koszty prowadzenia działalności w Polsce na tle innych państw:
#antykapitalizm #biznes #gospodarka #podatki
źródło: IMG_5337
Pobierz

https://www.money.pl/gospodarka/resort-zdrowia-idzie-na-zwarcie-z-lekarzami-szykuje-dwie-kluczowe-zmiany-7182129350466304a.html
#praca #pracbaza #medycyna #lekarz #patologia #zarobki #medycyna #korposwiat #studbaza #lekarski
@Enso_: czym te poświęcenia różnią się od poświęceń innych osób, np. inżynierów, którzy za to wszystko co wyżej napisałeś dostają 6k brutto bez możliwości znaczącego zwiększenia
@ly000:
Nie rozumiem. Nie potrafią pozwiązać NIP-u z PWZ?
@dr_Batman: A jak dzisiaj małe firmy stać na własne serwerownie, jak stać je na flotę pojazdów i kierowców, aby wysyłać produkty sprzedawane przez Internet? ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie stać, bo nie muszą posiadać własnych serwerów, aby mieć np. stronę www, nie
@BobekRobek: to mi opowiedz. bo wiem tyle że dobre są zarobki ale czas pracy i nakład pracy jest w c--j za duży...
Radiolodzy akurat jako jedni z pierwszych zamienią się z lekarzy w operatorów AI :), bo