Aktywne Wpisy

mirko_anonim +380
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

To chyba sytuacja bez precedensu na skalę światową xD
#januszebiznesu #januszex #pracbaza #bekazkatoli
źródło: 0D92F02C-5181-4B93-B73C-08E8D30AD2C6
PobierzJa natomiast mogę komentować to komentuje, tym bardziej że nie podoba mi się z--------e publicznej przestrzeni plakatami ¯_(ツ)_/¯
Btw. o ile się orientuję to tęcza w Warszawie była projektem z budżetu obywatelskiego - czyli mieszkańcy Warszawy w głosowaniu sami zagłosowali, że chcą aby część środków z budżetu miasta na który się przecież zrzucają - poszła na tęczę. Nic nam do
Rączka rączkę myje, przecież jedną z fabryk postawili na ziemi sprzedanej przez kurię kościoła katolickiego. Z tego co wtedy słyszałem to zapłacili 1/3 ceny rynkowej.
@apeee: oj tak, moja poprzednia robota z fajnego r&d z małą produkcją przez idiotyczne ruchy i wojenki na stołkach poszła się walić. To był dość ciężki czas na szukanie pracy ale szybko i dobrze się zainstalowałem w nowym miejscu.
Odnośnie genialnych decyzji które się nie zwracają to dużo lepiej przewala się nie swoje pieniądze tylko inwestorów.
@music_has_the_right_to_children xD
No tak jak biznes przestanie iść to wtedy jego właściciel powinien całym swoim majątkiem dopłacać do niego żeby utrzymać pracowników w nierentownej firmie. I jest obwiniany ze wydal kase w okresie prosperity
@paww chłopie, ten gość w słabszym roku ma taki dochód, że mógłby wykupić ciebie i twoją rodzinę do piątego pokolenia xd. Aż tak boli czyjś sukces osiągnięty etycznie i zaangażowanie w promocję realnych wartości?
Ale plusik leci
źródło: comment_1613918395GKi6t2xP5wpvfLSnUDVxsw
Pobierz@Lolenson1888: nieee, to bardzo typowe dla wszelkich religijnych ortodoksów. Zawsze, za każdym pieprzonym razem religia jest bardzo ważna, a jej nakazy najważniejsze w świecie, póki się nie okazuje, że konieczność ich wypełniania nie kłóci się z wygodą własnej d--y. Wtedy się zaczyna "no tak, ale", "to jest wyjątkowa sytuacja", "musisz zrozumieć" i tak dalej.