Wpis z mikrobloga

@Lolenson1888: Przecież to co napisałeś jest bez sensu? Ktoś nawywieszał plakatów to znaczy, że jego firma nigdy nie może mieć problemów czy przechodzić restrukturyzacji? Sam fakt wywieszenia plakatów jest idiotyczny zgadzam się, ale to że je wywieszał nie znaczy, że zobowiązuje się tym samym do trzymania ludzi w nierentownym zakładzie, jedno z drugim nie ma żadnego związku.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Ziomek ty masz coś nie tak z garem, i nie masz pojęcia o życiu, 26baniek na ile to starczy przy jego skali? To są blotki, przy jego skali, bo jeśli chodzi o poziom dotarcia to zajebiście zrobił bo 5lat po całym zdarzeniu, jakiś wykopek o tym pisze i dalej grzeje temat.
  • Odpowiedz
  • 1
no w latach 90-00 nie było takich problemów. Pamiętam to bezrobocie i pogardę względem pracownika.

@Hrjk No wlasnie miałbyś to znowu.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: totalnie abstrahując od tych billboardów - sytuacja całego rynku okołobudowlanego jest trudna. Lata 2021-2023 były małym eldorado dla wszystkich w branży i wszyscy mieli problemy żeby nadążyć z produkcją Teraz bardzo wielu "graczy" walczy o utrzymanie firmy. Ja akurat jestem w branży sanitarnej i widzę jak firmy padają jak muchy lub mają takie wyniki, że mogą paść wkrótce.

Jak zerkniesz sobie na Bizraport Ekookien widać, że mieli z przychodu
  • Odpowiedz
@PiccoloColo: Ciekawe bo oficjalnie to Jezus był bezdzietny i zmarł (to znaczy wniebowstąpił) jako stary kawaler. To przecież większość mężczyzn daje teraz idealne świadectwo. Czyli celibat do 33 roku życia a potem magi.. znaczy wniebowstąpienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:

Ale pierwsza (chyba) osoba na świecie, która przewaliła majątek na kampanię reklamową (?), która nic nie wniosła. Z kupna Lamborghini i mieszkania byłby przynajmniej jakikolwiek pożytek.

O nie nie, był już pan Camping który wydał ogromne hajsy by poinformować wszystkich że zbliża się koniec świata.
KonradzVision - @Lolenson1888: 
Ale pierwsza (chyba) osoba na świecie, która przewali...
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: Nie jestem założycielem Kambożuli. Ojcem tego uniwersum jest Prezes dr. Adama Machaj którego znam osobiście z Chin i tyle mam wspólnego z tymi menelami których nawet nie spotkałem na żywo i nie mam zamiaru spotkać.
  • Odpowiedz