Aktywne Wpisy

Soothsayer +20
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Turpizm +1
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To chyba sytuacja bez precedensu na skalę światową xD
#januszebiznesu #januszex #pracbaza #bekazkatoli
źródło: 0D92F02C-5181-4B93-B73C-08E8D30AD2C6
Pobierz@Lolenson1888: przez 2-3 lata sytuacja w firmie może zmienić się diametralnie. Wystarczy wzrost stóp procentowych, wzrost cen energii, wzrost kosztów pracy. Nie uwierzysz, ale wszystko to mieliśmy w ostatnich latach.
źródło: tn1obmdpoiw11
PobierzW ten sposób zrozumieć sens posta OPa to tylko prawactwo potrafi bo nie ma mózgu
@paww To jest słaby tekst. Strasznie populistyczny.
Firmy raz przędą gorzej, a raz lepiej. Gdyby tak wszystkich januszy przenieść na etat, to miałbyś spore bezrobocie i tyranię w międzynarodowych firmach, które drenowałyby kraj bez przeszkód
@uriel_ck: @sendlicz: @Vexo0: @afroanimal: @Mihaueck: @Erk700: @ipkis123: @Vaclav: @Lukki: Szef "katolik" wydał dziesiątki mln zł na g---o obrazki ze swojego widzimisię zamiast przeznaczyć je na wypłaty dla ludzi i ich
@Adolf_HODLer: Masz, krzywe nogi jak srasz xD Pierniczone mitomany z wykopu, siedzisz na tym przegrywskim portalu od lat co dzień wypisując banialuki na najgorszych patostrimerskich i ćpuńskich tagach jedyne co masz to jakieś choroby psychiczne i urojone historie.
@Hrjk Bo mają konkurencję zarówno o klienta jak i o pracownika. Jakby te wszystkie januszexy padły, to klient nie miałby wyboru oraz pracownik też. Myślisz, że wówczas firmy z dobrego serca zapewniałyby dobre warunki, a nie maksymalizowały zyski?
@Lolenson1888: mówi się z gorem, a nie z garem.
@Lolenson1888: patrząc na liczbę podobnych plakatów w USA to raczej tam bym szukał precedensu.
@Adolf_HODLer: No jakiś miliard innych rzeczy zamiast wypisywać bajki i szurskie teorie na tagach przegryw, raport z państwa itp itd. Jak sobie nie potrafisz znaleźć zajęcia poza bajkopisarstwem aby sobie podbić ego to tym bardziej utwierdzasz w fakcie, że jesteś kurła jakimś przegrywskim mitowanem z minusowym IQ xD Ja to mogę być neetowcem bo chociaż nie wypisuję bajek o tym kim ja k---a bym nie był
to już od razu mówię, że na pewno w mailu nie będą wchodzić w podejrzane linki.