Aktywne Wpisy
niktopan +28
#gotujzwykopem
Pyszne czipsy na kolację
Pyszne czipsy na kolację
źródło: image_picker_BCF335D7-6B8A-4CA0-85BF-E369A623747D-78668-000021458A44FF65
Pobierz
Bananada +10
Ja kosmos ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: 659d82baad30164944e6b68bd8c58678
Pobierz

Jak zapytasz czy ma na coś ochotę to on "nie wie", spytasz co lubi słuchać to "lubię wszystko". Jacyś wszyscy są ostatnio niezdecydowani i tacy rozmemłani.
Nie wiem czy to tylko moje obserwacje, ale podobne odczucia mają moi znajomi. Przecież "gram w gry" może być ciekawym tematem, jesli rozwiniemy to trochę. A może problem jest w tym, że ludziom nie chcę się mówić o tym co lubią/co ich kręci?
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #spoleczenstwo
Tak zwani NPC czyli non playable characters opie to sa
-młodsi ode mnie te 5 lat+ nadają na innym mindsecie, ciężko z reguły o wspólny język nawet przy small talku
-dużo narcyzów i ludzi nieomylnych dookoła - red flag i raczej nie rozkręcam takich znajomości
-najwięcej ciekawych znajomości zdobyłem dzięki zainteresowaniom i na zasadzie "a co mi szkodzi zagadać". Zawsze zaczynało się od prostego small talku.
1) Zanik subkultur i globalizacja - wszędzie ten sam wpychany nam przez social media styl życia typu podróże, siłka, tatuaże, aperol i pizza neapolitana
2) Na portalach randkowych ludzie często są wypaleni opisywaniem się po raz 1000 (bardziej faceci) lub odpisują na o-------l, bo mają 200 chadów na twoje miejsce (bardziej kobiety)
3) Ludzie 30+ nie mają czasu ani siły na zgłębianie lub rozwijanie nowych zainteresowań, jadą na tym
@ziel_9: there is always bigger fish.
95% kobiet nienawidzi wręcz facetów co grają w gry komputerowe/konsolowe. Jeszcze jakieś planszowe
@czescmampytanie: kto tak myśli? chyba nikt ze zdrowym poczuciem wartości. Sobą jesteś i tyle.
@ziel_9: Zazwyczaj im się chce, tylko trochę strach...
Chodzi o słuchacza, o to jak zareaguje, jak oceni itd.
Często to zainteresowanie jest dla danej osoby rzeczą dość intymną, często związaną z marzeniami, również niespełnionymi, z jakimiś dalekosiężnymi planami na przyszłość, trochę jakimś zbudowanym wewnętrznym światem, często mocno hermetycznym, za którym stoją emocje,
@ziel_9: to znaleźliśmy właśnie jedyną użytkowniczkę tindera która czyta opisy