Aktywne Wpisy

mickpl +382
Zobaczycie, że będzie jakaś totalna rozpierducha. Mamy rekordowy wzrost gospodarczy, praktycznie żadnego bezrobocia, z imigrantami w gruncie też nie ma żadnego, rzeczywistego problemu, nawet ceny mieszkań się ustabilizowały i zaczęły spadać, a inflacja zmierza do celu.
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
Dusk_Forest77 +105
Wykopki szybko róbcie protest, gówniany midas dostał bana na 2 tygodnie. Zmieniajcie awatary, spamujcie feed. Nie może być tak, że mafia deweloperska wam marszałka ucisza. #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny #gielda #afera #heheszki
źródło: 37dbfd6bac78c3cb14e5ba1ff7910f6b1be31c62f0d7d8f151d1fcdcfec26afa
Pobierz

Jak zapytasz czy ma na coś ochotę to on "nie wie", spytasz co lubi słuchać to "lubię wszystko". Jacyś wszyscy są ostatnio niezdecydowani i tacy rozmemłani.
Nie wiem czy to tylko moje obserwacje, ale podobne odczucia mają moi znajomi. Przecież "gram w gry" może być ciekawym tematem, jesli rozwiniemy to trochę. A może problem jest w tym, że ludziom nie chcę się mówić o tym co lubią/co ich kręci?
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #spoleczenstwo
Jest ciężko :)
@smallboobslover: Nie odpowiedziałam, bo wydawało mi się to oczywiste, że jak kobieta ma pasje, to ceni je również u facetów, obojętnie, z czym są one związane. Serio, czasem jak czytam, co piszą wykopki, to mam wrażenie, że żyję w jakimś innym świecie xD Oczywiście jest jakaś grupka kobiet,
Ale z drugiej strony byłoby to wyjście z tej strefy komfortu "kobiety robią x", "jestem kobietą
@Usmiech_Niebios: A dlaczego miałbyś cokolwiek robić?
Raz na 3 miesiące widzę twój post i myślę sobie że przerwanie matni w której się znajdujesz byłoby dobrym uczynkiem. A potem zapominam o sprawie.
@choochoomotherfucker: niektóre tak, a co? Dla niektórych kobiet też moje hobby takie będą. Mam płakać z tego powodu?
Jak to mówili indianie, jeśli bolą cię stopy możesz albo obić świat skórą, albo
@czescmampytanie: zdziwię Cię, ale nie. Na wszystkie odpowiedzi odpowiedziałem - zero odpowiedzi "nie wiem". Nie było nikogo wyżej
Dlaczego tak robisz, szczerze? To
źródło: temp_file5391182308230473219
Pobierz@choochoomotherfucker: aha, no jak jakieś randomy rzuciły ci chłopsko-rozumizmem i ty ich na poważnie słuchasz, to może faktycznie jest coś na rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) choć gdyby to ode mnie zależało, to każdego kto szczególnie interesuje się pociagami powinno się wysłać na
Brak gustu i przywiązanie do popularnej platformy, wskazują na brak rozwiniętych preferencji. W TV przeważnie leci mniej angażujące i często mniej wartościowe kino komercyjne.
@Usmiech_Niebios: Ale ja w swoich postach wrzucam głównie zdjęcia pociągów, przynosi mi to radość, więc jaka matnia, co w tym złego?
@choochoomotherfucker: jak ktoś pisze np. "wszystkie kobiety lubią podróże" to - biorąc pod uwagę gdzie jesteśmy i kto tu przebywa - raczej ma na myśli większość dorosłych, ale młodych kobiet w Polsce, a nie dosłownie wszystkie baby na świecie, nawet emerytki z Kongo i czterolatki z Tajwanu. Ale tak, na wykopie
@ziel_9: pytaj człeka co robi we wolnym czasie, albo jak sobie wyobraża wymarzony urlop, albo co by robił gdyby nie musiał pracować.
Poza tym - brak wyróżniających się zainteresowań też nie musi skreślać człowieka - popatrz po swoich bliskich, pewno mało który pokonuje maratony albo wchodzi na K2, a
@choochoomotherfucker: nic. Czy pisałem że zdjęcia pociągów to coś złego? Odnoszę się specyficznie do narracji o której nawet wspomniały inne wykopki - facet mówi x, ty mówisz ale ja nie x. To ten powtarzający się cykl przypomina matnię.