Aktywne Wpisy
se_mallo +162
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak zapytasz czy ma na coś ochotę to on "nie wie", spytasz co lubi słuchać to "lubię wszystko". Jacyś wszyscy są ostatnio niezdecydowani i tacy rozmemłani.
Nie wiem czy to tylko moje obserwacje, ale podobne odczucia mają moi znajomi. Przecież "gram w gry" może być ciekawym tematem, jesli rozwiniemy to trochę. A może problem jest w tym, że ludziom nie chcę się mówić o tym co lubią/co ich kręci?
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #spoleczenstwo
@ziel_9: czuję się jak trendsetter ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ziel_9: Nie no oczywiście. Wszyscy uważamy się za wyjątkowe płatki śniegu, najlepsze i jedyne w swoim rodzaju.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: obraz_2025-05-27_163645440
Pobierz@ziel_9: Nie. To ty na takich zwracasz uwagę.
Możliwe że dlatego, że tinder głównie takich ci
O technologii i fizyce mało kto się interesuje na tyle by móc coś dodać a gry to zbyt szeroki temat by znaleźć wspólny punkt a manga/anime są traktowane z pogardą.
Niestety ale za często ludzie traktują zainteresowania innych jako marnotractwo czasu.
Raz, że wielu ludzi rzeczywiście nie ma jakichś wybitnych pasji. Nawet nie mówię o tym, że od razu tylko przeglądają TikToka, ale też jest po prostu tak, że rzeczy które robisz często nie traktujesz jako coś wybitnego czy wartego opowiadania.
Dwa, że wiele ciekawych, nietypowych hobby skłania do ich ukrywania. Jak właśnie wspomniane "granie w gry". Sam przez pewien czas pomijałem opowiadanie o papierowych RPG czyli w zasadzie moją
Komentarz usunięty przez moderatora
@ziel_9: mi sie nie chce, nawet rodzinie nie lubie opowiadać jak sie czymś podjaram bo wiem że ich to nie interesuje i kiwają głową udajac zaciekawienie, co dopiero z obcymi o tym rozmawiać żeby wyjść na dziwaka z dziwnymi zainteresowaniami, albo też widząc udawane zainteresowanie, zresztą ja nikogo nie chce poznawać