Aktywne Wpisy

Dorciqch +90
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
nervous_breakdown +462
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Jak zapytasz czy ma na coś ochotę to on "nie wie", spytasz co lubi słuchać to "lubię wszystko". Jacyś wszyscy są ostatnio niezdecydowani i tacy rozmemłani.
Nie wiem czy to tylko moje obserwacje, ale podobne odczucia mają moi znajomi. Przecież "gram w gry" może być ciekawym tematem, jesli rozwiniemy to trochę. A może problem jest w tym, że ludziom nie chcę się mówić o tym co lubią/co ich kręci?
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #spoleczenstwo
Kiedyś umawiałam się z naprawdę fajnym chłopakiem, ale na każde moje
@ziel_9: na tinderze najbardziej oplaca się byc "zwykłym", bo każdy odchył od normy to ryzyko utraty matcha i gorszego poziomu w algorytmie. tak więc to nie jest dobre miejsce do wyciągania takich wniosków.
chcą, ale większość ludzi jest neurotypowa, czyli w wykopowym
Zatem napiszę z doświadczenia, że nie każdy od razu się otwiera, nie każdy od razu wpuści cię w swoje progi. Ten proces wymaga czasu.
@ziel_9: Zaskoczenie - przeciętni ludzie są przeciętni :D
Pocieszę Cię - jeśli szukasz partnera, przyjaciela, to nie potrzebujesz ilości, potrzebujesz jakości. Tak - wiele osób jest przeciętna. Szukasz jednej :)
Generalnie jak chcesz się dowiedzieć czegoś to musisz słuchać i iść za tematem który kręci rozmówcę (a być może ten temat wydusić) a nie ciebie :)
Na pewno bardziej jestem ekstrawertyczką, ale mam w sobie trochę introwertyka. Chociaż nie mogę sama siebie ocenić obiektywnie, więc ciężko stwierdzić jak to do końca jest.
Ale zgadzam się co do tego miksu ludzi, może każdy ma inny powód
@ziel_9: Nie. Z reguły 5 min wystarczy, żeby złapać jakiś wspólny temat. Bardzo procentuje, że kiedyś regularnie chodziłem na PubQuizy. To podrzuciło mi tonę ciekawostek, które łatwo można wpleść w rozmowę.
Jeżeli to tinderowe pogawędki, to sporo osób jest zwyczajnie zmęczona ciągłym rozmawianiem o tym. W tym cała miałkość przewijania. Brak sensu większego zaangażowania w ulotnej chwili.
A kwestia trzecia, to taka, że możesz przeceniać społeczeństwo. W życiu bardzo