Aktywne Wpisy

hitxol +134

Wraczek +225
Strajk czy nie, smutne jest to, że reszta społeczności wyśmiała tą idee.
Moderatorzy wykopu na was plują, banują z czapy bez uzasadnienia, teraz afera z multikontami, a wy?
Ja chce jeszcze raz xDDD
I konieczne trzeba pocisnąć tym którzy chcieli w jakikolwiek sposób temu zaprotestować.
Syndrom niewolnika ha-tfu.
#wykopgate20
Moderatorzy wykopu na was plują, banują z czapy bez uzasadnienia, teraz afera z multikontami, a wy?
Ja chce jeszcze raz xDDD
I konieczne trzeba pocisnąć tym którzy chcieli w jakikolwiek sposób temu zaprotestować.
Syndrom niewolnika ha-tfu.
#wykopgate20

Na tę chwilę nie mam żadnej diagnozy, ale znalazłem dzięki komentarzom coś co mi pomogło komentarz @Xinnoth - melatoninę brałem wiele razy od 300 mcg do 5 mg, jednak nie przynosiła ona efektów, ba pogarszała sprawę, nie mogłem się dobrze wybudzić
.
Jako, że byłem lekko już zdesperowany i wykorzystałem wszelkie oczywiste metody i lekarzy, zdecydowałem się przyjąć końską dawkę 40 mg melatoniny (dodatkowo przeczytałem, że niektórych chorych na raka może mieć sens i 60 mg).
Dodatkowo przeczytałem na reddit, że w niektórych przypadków nowotworów zalecane jest do 60 mg. Więc mówie od 40 mg nie umrę.
Efektem są dwie najlepsze noce od dziesiątek miesięcy, 1-2 wybudzenia na siku, a jeśli ono następuje jest łagodne otworzę i zamknę oczy, bo tak normalnie byłem w 0,1 sec gotowy do walki.
Oczywiście dalej polatam po lekarzach, aby mieć pewność co do diagnozy i nie przeoczyć jakieś poważnej choroby - dobry neurolog etc
#zdrowie #bezsennosc #psychologia #psychiatria #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout #medycyna #sen
źródło: 64a299a854d29618ee69b7a18a41ec90
Pobierz