Aktywne Wpisy

hirek_gawron +186
StoP ŻabY cZAs
źródło: temp_file861607268685013690
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file861607268685013690
Pobierz
Wykop.pl
U mnie tak uczciwie to pamiętam jak byłem juniorem i jednemu typowi nie przedłużono stażu bo był za
1. Gadają teraz na około jak to w IT jest źle i nie warto się w to pchać, a jak już nie daj boże w nim jesteś to uciekaaaaj - robią za przeciw wagę tych wszystkich naganiaczy od kursów co przez całe lata gadali jakie to jest łatwe, przyjemne i super kasa za siedzenie na dupie i
Czasem sobie wymyślam coś śmiesznego. Po co?
Po to by ktoś ten wpis potraktował na serio, a potem walnął elaborat w komentarzu traktując mój wpis śmiertelnie poważnie i udzielił śmiertelnie poważnej odpowiedzi.
A ja mam bekę że ktoś nie odróżnia rozmowy w necie od życia realnego. W dodatku na tagu #programowanie który służy do trollowania od zawsze
@Whiskeyjack29: u mnie jest taki i go raczej nigdy nie wyrzucą. webdev z "18lat doświadczenia" który nie umie nawet DNS domeny ustawić xD
Jak grałem w cities skylines to mi sie nie chciało nic pisać, ale po 2 tygodniach mi sie gra znudziła ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
@Whiskeyjack29: ehhh, coraz więcej amatarow pcha się do zabawy, commita robi się tylko następnego dnia o 8 rano, albo walimy commitami ile chcemy, ale przed spushowaniem modyfikujemy ich datę w bulku
@default_city: ej, masz kamery w moim pokoju?
@TomSz: ja scheduluje maila np. na 7:00, wtedy wyjdzie, że po prostu czasem lubię wcześniej wstawać. jak napsize maila np. o 3 w nocy, to wezmą mnie za psychopatę.
ehh.. brakuje miejsc, w których można na poważnie i otwarcie porozmawiać o problemach w branży IT. tutaj zaraz cie wyśmieją, że jesteś przegrywem jeśli pracujesz