Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +183
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +582

#tinder
Panowie, bylibyście skłonni mocno obniżyć poprzeczkę co do wyglądu partnerki w sytuacji gdy nadrabiałaby charakterem?
Komentarz usunięty przez moderatora
Wez babe na biwak, pod namiot,
Ja bardziej zwracam uwagę na figurę/ciało a nie twarz. Z twarzą każdy się urodził i zbyt dużo zrobić nie można, ale figura pokazuje charakter.
Jak ma na tyle silnej woli by jeść mniej, zamiast śmieciowego żarcia jeść zdrowo, zamiast wszędzie autem to rower albo chociaż spacer, to to są dodatkowe punkty które pokazują mi czy taka osoba jest lepsza.