Wpis z mikrobloga

#zwiazki
#tinder

Panowie, bylibyście skłonni mocno obniżyć poprzeczkę co do wyglądu partnerki w sytuacji gdy nadrabiałaby charakterem?
  • 130
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 39
@miauczar Ty to chyba dopiero założyłeś Tindera. Grube mają ego w------e w kosmos tak samo jak księżniczki 9/10. Więcej dziewczyn, z którymi się spotkałem to zagadałem w pierwszym lepszym markecie niż na tym z------m portalu
  • Odpowiedz
@miauczar: Zależy czego oczekujesz. Jak tylko poruchania to każda dobra. Jak chcesz poznać żonę to charakter na pierwszym miejscu, inaczej zamiast domu będziesz miał piekło, mówię z doświadczenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@zimowyporanek właśnie pod tym kątem patrzę, zastanawiam się czy spojrzeć na to przyszłościowo i obniżyć mocno poprzeczkę co do wyglądu, a skupić się na charakterze. Kobiety tak potrafią, faceci mają z tym problem, ale gdyby jednak podejść do tego tak metodycznie?
  • Odpowiedz
  • 23
@Megawonsz_dziewienc Ewentualnie były zabrał ją na grecką wyspę i tak jej się spodobało, że chciałaby więcej. Właśnie przerabiam taką blondi, która szuka miodu w dupie. Tak się j--------a mota w zeznaniach, że chyba ta zabawa w wytykanie jej kłamstw mnie bardziej kręci niż myśl, że i tak ją puknę xD
  • Odpowiedz
  • 49
@miauczar tak jest w zyciu ogolnie. Dziadek miał takie powiedzenie, że ładna miska żreć nie daje. A te odpicowane lalunie to zawsze cos z garem mają bo myślą, że wyglądem da się nadrobić charakter czy inne kwestie- niestety to tak nie działa. Nie mówię, że wszystkie takie są ale trafić na taką, żeby nie była jednięta i jednocześnie naturalnie ładna to jak wygrana na loterii.
Wez babe na biwak, pod namiot,
  • Odpowiedz
@miauczar: ja od siebie jeszcze dodam.
Ja bardziej zwracam uwagę na figurę/ciało a nie twarz. Z twarzą każdy się urodził i zbyt dużo zrobić nie można, ale figura pokazuje charakter.
Jak ma na tyle silnej woli by jeść mniej, zamiast śmieciowego żarcia jeść zdrowo, zamiast wszędzie autem to rower albo chociaż spacer, to to są dodatkowe punkty które pokazują mi czy taka osoba jest lepsza.
  • Odpowiedz
@miauczar: uroda przemija... nie jesteś w stanie stwierdzić jak kobieta będzie wyglądała za 20-30 lat. Charakteru nie zmienisz. Najważniejsze, żeby razem przejść przez zycie wspierając sie na wzajem, mieć oparcie w tej drugiej osobie. Nie mówię, żeby wybierać kogoś kto Ci sie totalnie nie podoba, ale jak dla.mnie charakter stoi o wiele wyżej niż wyglad. Ja juz jestem 17 lat po ślubie i nie narzekam:)
  • Odpowiedz
gdy nadrabiałaby charakterem?

@miauczar: ale to jest kompletnie z d--y i fałszywe pytanie. Jak ma charakter super to dba o własne zdrowie więc nie jest gruba, nie ma nasrane pod kopułą więc nie okalecza się drutami w ryju i innymi bohomazami na ciele, nie goli głowy na krótko itd. No i jak ma super charakter to nie zostaje starą panną 30+.

A więc jak ma fajny charakter to jest młoda,
  • Odpowiedz