Wpis z mikrobloga

#zwiazki
#tinder

Panowie, bylibyście skłonni mocno obniżyć poprzeczkę co do wyglądu partnerki w sytuacji gdy nadrabiałaby charakterem?
  • 130
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miauczar gdybym miał 100% pewności że charakter naprawdę miałaby super to zdecydowanie tak. Ale to tak nie działa, dopiero jak będziesz z jakąś kobietą to możesz poznać jej charakter.
  • Odpowiedz
@miauczar: Kiedyś obniżałem tą poprzeczkę. Okazuje się, że kobiety nawet te brzydsze, księżniczkują jak sto pięćdziesiąt.
Po 10 relacjach dłuższych czy krótszych. Postanowiłem obniżyć, ale ich wiek. Przedział 17-24 lata, okazało się, że to o to chodziło.
  • Odpowiedz
@miauczar: Nawet nie masz pojęcia jak można sobie życie z----ć zamieszkując z kobietą która ma z-----y charakter, będziesz miał z życia bagno, wiem co mówię ( ͡° ͜ʖ ͡°)- Do wspólnego życia zdecydowanie charakter > wygląd
  • Odpowiedz
@miauczar: jesli ci sie nie podoba to sie nie uda (jesli podoba, ale widzialesz ladniejsze to co innego), spotykalem sie z laskami, ktore jako osoby byly super, podobne zainteresowania, plany i poczucie humoru - jako kumpel byly spoko, ale na zwiazek niezbyt
  • Odpowiedz
Kiedyś tak i często to robiłem. Obecnie nie jestem już taki pewien. Czyli odwrotnie do tego, czego się oczekuje – że wraz z wiekiem oczekiwania maleją. U mnie było inaczej, za młodu nie byłem w ogóle wybredny, spotykałem się z byle kim, nie miałem z tego żadnej przyjemności. Teraz wybrzydzam.
  • Odpowiedz
@miauczar:
Co to znaczy nadrabiała charakterem? Albo ci ktoś pasuje, albo ci nie pasuje. Na początku znajomości ludzie strasznie udają, wiec nie ma możliwości oceny charakteru anyway. Jeśli to tinder to tym bardziej - laski z tindera maja z-----y charakter 99%. Jesli ci sie laska subiektywnie z wyglądu nie podoba, to tego nie przeskoczysz. Jeśli masz dwie i obie ci się podobają i jedna z wyglądu jest obiektywnie lepsza, to
  • Odpowiedz
@miauczar: Nie wiem jakie masz cele w życiu. Jeśli Twoim celem jest mieć fajną wizytówkę u swego boku, to nie schodź z wymagań, ale będziesz musiał mega dużo szukać jeśli sam nie jesteś przynajmniej 9/10. Jak pomyślisz racjonalnie, to każda babcia kiedyś miała 20 lat i spora część z nich to były niezłe szprychy. Potem przychodzi proza życia, ciąże, dzieci i "radość" ich wychowania. Robią się wory pod oczami, włos
  • Odpowiedz