Aktywne Wpisy
#mecz ktoś rozumie co to był za faul że anulowali tego gola?

grosicky +137
#mecz ja prdl jaki to jest obrzydliwy przychlast, chciał tu czerwonej dla Cucurelli bo ten zasłonił na chwile usta przy mówieniu xd

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czy leki na #depresja są dobre dla osób pracujących umysłowo? Naczytałem się wykopu i mam różne obawy m.in. czy mnie nie zamulą, czy będę chodzącym zombie, będę otępiały, co jak mi zaszkodzą, wywołają złe efekty, będę miał jakieś zmiany w mózgu, będę pozbawiony emocji, itd.
Zależy mi na tym żeby się rozwijać, ogarniać pracę, może poszukać lepszej ale odkąd pamiętam to nie mam na nic siły, zero motywacji, energia życiowa na dnie, zerowe libido, ciągle senny, zmęczony. Próbuje ze sportem, suplementami, wyjściami na spacer, zmianą otoczenia ale nic nie pomaga.
#zdrowie #terapia #psychoterapia #psycholog #psychologia #leki #psychiatria #nerwica #stres #it #fobiaspoleczna #zmeczenie #sen #psychiatra
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: rkxk9kqTURBXy83YjhmMGI3Mjk2MjRlNTQzZjFmMmQ4YmM5OTg1ZjZmMy5qcGVnkpUDABXNA-jNAjOTBc0EsM0Chd4AAaEwAQ
Pobierz@mirko_anonim: Są dobre, bo mogą uchronić przed śmiercią
* tak nawet te nowoczesne ktore teoretycznie nie wywoluja czesto wlasnie wywoluja