Aktywne Wpisy

anoysath +2796
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
degenero +207
nie kojarze innej osoby którą media tak strasznie próbują wyforsować na celebrytę podczas gdy właściwie wszyscy mają go w dupie xD
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
źródło: ESA_Astronaut_Class_of_2022_Slawosz_Uznanski_article-730x1024
Pobierz

Panowie programiści, nie jestem z branży, ale jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego na wykopie każdy jest programista 25k na fakturze, a raport z wynagodzenia.pl pokazuje to
https://wynagrodzenia.pl/artykul/podsumowanie-ogolnopolskiego-badania-wynagrodzen-obw-w-2023-roku
źródło: Screenshot_2024-04-16-17-08-41-050_com.android.chrome
Pobierz@DarkMi: rozumiesz w ogóle jak działa średnia? xD
Nie wiem w czym jest problem żeby zobaczyć ile zarabiają programiści. Wystarczy spojrzeć na widełki które są w ogłoszeniach, niech nawet to będzie 20% mniej, to i tak już jest niemało.
Ostatnio widziałem ofertę na juniora z widełkami 11-14k na b2b. Więc takie też się zdarzaja.
A to że
@pysznewpierdalator: Bo większość tych bogaczy na wykopie to mitomani albo zarzutki.
@cutecatboy: jak dla ciebie digout to specyficzna strona to chyba nie siedziałeś na PPBIT. Nawet na 4chanie ani elektrodzie nie ma takiego szamba intelektualnego i tylu prowincjonalnych prostaków jak tam.