Wpis z mikrobloga

@Dd9900: na dzień dzisiejszy SCT to lajtowa sprawa. Jedyny minus to że masa samochodów znacznie straciła na wartości a trzeba by je sprzedać i kupić coś tego typu. Przy czym pracujący normalnie człowiek to ogarnie. Problem się zacznie jak z kolejnymi latami wejdą kolejne progi bo wtedy koszt auta zdatnego do wjazdu do SCT poszybuje w góre.
  • Odpowiedz
  • 11
@typ53B: to kup innego benzyniaka z programi Za 5k którym bd mógł jeszcze przez dekadę jeździć po Krakowie. Gdzie ta dyskryminacja biednych?
  • Odpowiedz
@kpv15: tu nie chodzi o zwykłych ludzi tylko osoby starsze, wiesz jaka w tobie jest złość jak przychodzi do ciebie starsza osoba i prosi o pomoc żeby jej wjazd do szpitala ogarnąć na internecie bo nie wie co ma zrobić gdzie potem zaświadczenie wziąźć i wysłać i boi się o mandat bo widziała w tv strażników w kominiarkach, czy to tak ma wyglądać
  • Odpowiedz
  • 28
@typ53B: jak pisze że nawet takie g---o nie jest wykluczone przez stc
Skoro samochód z 2007 to szrot bez progów to dlaczego płaczesz że złe stc zakazuje ci złoma z 1997?
  • Odpowiedz
  • 28
@weeego: osoba starsza która nie ogarnia takich rzeczy lepiej niech weźmie ubiera za 20zł.
Bo jak jest tak ograniczona umysłowo to pewnie nie pamięta też i oc pt I ogólnym utrzymaniu samochodu.
Poza tym nawet emeryta stać na benzyniaka z 2005
  • Odpowiedz
@Dd9900: benzyna ok ale popatrz na diesla. A osoby pracujące i mające auta wożące materiał i narzędzia to jednak na benzynce mocno uszczuplają portfel. Plus co z ludźmi co robią długie trasy.
@weeego ale mi nie musisz tłumaczyć że to głupi pomysł bo sam nakręcałem inbę zanim wprowadzili SCT. Tylko wówczas nikomu się nie chciało ruszyć palcem bo to nie wejdzie. Dlatego nie żal mi tych starszych bo to
  • Odpowiedz
  • 9
@Dd9900: bo to jest fiat zaprojektowany dla krajów trzeciego świata po czwartym liftingu. Nie dość, że jest bardzo słabo wykonany, do tego gnije przeokrutnie. Bezwypadkowe Audi, VW, Renault z początku milenium będzie bezpieczniejsze, bo są nowocześniejsze, mają lepiej zaprojektowane strefy zgniotu oraz nie są zgniłym śmieciem.
  • Odpowiedz