Aktywne Wpisy

aczikibom +5
Mirki z tagu #ksiazki, chciałbym sobie zorganizować wyzwanie czytelnicze na rok 2024 i chciałbym, żebyście uczestniczyli w stworzeniu listy lektur dla mnie.
Biorąc pod uwagę mój obecny tryb życia, realnie zakładam, że uda mi się przeczytać 12 książek.
Chętnie poznam Wasze propozycje z każdego gatunku, pomijając może tylko fantasy.
Liczę na Wasz odzew i trzymajcie kciuki, żeby ilość ukończonych pozycji była dużo wyższa niż założony cel.
Na bieżąco będę Was informował
Biorąc pod uwagę mój obecny tryb życia, realnie zakładam, że uda mi się przeczytać 12 książek.
Chętnie poznam Wasze propozycje z każdego gatunku, pomijając może tylko fantasy.
Liczę na Wasz odzew i trzymajcie kciuki, żeby ilość ukończonych pozycji była dużo wyższa niż założony cel.
Na bieżąco będę Was informował

Idesiku_Nago +1

Ludzie spędzali szczęśliwe chwile ze swoimi pociechami na spacerach i wypadach za miasto, kiedy te uwaliły się całe w błocie i pokaleczyły od krzaków, a dzisiaj psórka musi buciki mieć, żeby jej się łapki nie zaziębiły albo psa do pracy trzeba zabrać, bo przecież to jak dziecko i nie może zostać w domu czy ogrodzie XDDD
Najczęściej na tę przypadłość cierpią bezdzietne różowe po 30, dla których całe życie kręci się wokół klepania pracy w korporacji, wizyt w knajpach i spacerów z psami. Smutna egzystencja.
#bekazpodludzi #psy #takaprawda #p0lka #takaprawda #heheszki #logikarozowychpaskow
@Kopyto96: No ale nie twoja więc o co ten ból dupy?
@Kopyto96: oj życie tych dzietnych moznaby często podsumować jeszcze bardziej dosadnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) dla mnie tam trend kocich czy psich dzieci jest zabawny, 99% z nich i tak nie traktuje tego pewnie serio. Lepsze to niż w pełni
Słuszna uwaga.
Jak dzieci można traktować jedynie #kitku
@daeun: No dokładnie. Z dziećmi tak samo - kiedyś jak było upośledzone to człowiek zrzucił z klifu albo w lesie zostawił. A teraz? Jakieś protezy, opiekunki, szkoły specjalne. Paranoja jakaś.
Sam mam znajomych którzy powiedzieli rodzicom że jak sie nie odwala to adoptują psa i zaczną go ubierać w dziecięce ubranka. Na szczęście rodzice się #!$%@?.
@daeun: ale tak szczerze, co cie boli czyjas kasa i interesuje na co ktos wydaje pieniadze? Ma ochote/chec/potrzebe placic za leczenie swojego zwierzaka to placi. Chce zalozyc zbiorke czy co tam i ktos mu wplaca, no to niech wplaca.
Skad sie #!$%@? bierze ta chec zagladania innym w portfele i
@Kopyto96: polecam wyjąć kij z dupy i zająć sie swoim własnym życiem:)
@daeun
+
W sumie zrobie to co TY, wysryw... Najgorsi są ludzie nie majacy swojego zycia, komentujac decyzje kogos innego... Jesteś