@Itslilianka: Jak phaeton to tylko 4 osobowy. Szkoda ze te 5.0 są tak awaryjne i co by przy nim nie robić trzeba poświęć dzień na rozebranie auta. Diesel z dużą pojemnością wychodził w audi q5
@Itslilianka: jak coś będzie trzeba zrobić przy silniku to może być problem bo nikt nie będzie się chciał podjąć tego. Po za tym będzie to mega drogie. Chyba już lepiej 3.0TDI bo silnik znany i temat do ogarnięcia (choć tanio nie będzie).
@Itslilianka: Jestem fanem diesla więc polecam każdy tylko trzeba być świadomym co się kupuje. Bardzo dobrym dieslem jest 3.0 tylko nie wiem jak z nimi w phaetonach. Pali na trasie mniej niż 2.0 a kultura pracy lepsza.
@Itslilianka: Kolego, pchasz się w problemy. Silnik, jest wielką zagadką w jakim jest stanie, naprawa czegokolwiek to masakra, do tego koszty części. Skrzynia jeżeli nie była serwisowana to złom. Ogólnie nie polecam. Inne wersje silnikowe są mniej problematyczne, ale w12 też jest wynalazkiem.
źródło: temp_file5932323632188420765
PobierzSzkoda ze te 5.0 są tak awaryjne i co by przy nim nie robić trzeba poświęć dzień na rozebranie auta.
Diesel z dużą pojemnością wychodził w audi q5
Bardzo dobrym dieslem jest 3.0 tylko nie wiem jak z nimi w phaetonach.
Pali na trasie mniej niż 2.0 a kultura pracy lepsza.
Weź mi wytłumacz jak z połączenia dwóch R5 wyszlo W10 xD
Dobry dźwięk i silnik znany ;p