Aktywne Wpisy
Goronco +22
Gadam i piszę sobie z babką od paru tygodni, a w przypływie nieuzasadnionego entuzjazmu postanowiłem zaryzykowac i wyszło jak zawsze (╯︵╰,)
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #
Niech ktoś wytłumaczy mojej mamie, że za 40 tys można co najwyżej kupić meble z agd do kuchni ale nie działkę budowlaną.
Boże, ona ciągle myśli, że działkę można kupić za 50, max 60 tys a dom stawia się za 300 000 xD
#nieruchomosci #finanse #mieszkanie #budownictwo #budowadomu #kredythipoteczny
Boże, ona ciągle myśli, że działkę można kupić za 50, max 60 tys a dom stawia się za 300 000 xD
#nieruchomosci #finanse #mieszkanie #budownictwo #budowadomu #kredythipoteczny
w trojmiescie mamy podobnie i ludzie nazwali to "wypalenie deweloperskie" xD
Jak to był jakiś budynek z którego nie było pożytku to lepiej jak tam powstaną mieszkania, jakieś życie.
Jeśli to był zabytek faktycznie, to miasto, samorząd mogły się dołożyć, bądź przejąć żeby go odnowić.
Deweloper jeśli jest nieoficjalnie odpowiedzialny za te akcje to powinien zapłacić strażakom biorącym udział w akcji.
@ChomikTwardyposlad: Chyba jakiś ogień, ale nie jestem ekspertem
Jak wy tam żyjecie?
@Wynoszony: xD
Wiem, wiem, trzeba zbudować od nowa, klinkierkem obłożyć, #!$%@?ć te 150-letnie budynki w okolicy Rynku Głównego.
Ja bym sukiennice też spalił, bo fajne miejsce pod Biedronkę Premium.
@ChomikTwardyposlad: nie wiem, ale na całe szczęście zapalił się przypadkiem w części najdalej odsuniętej od nowych budynków. Co za ulga!