Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +62
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +18
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

źródło: 362657610_697376802414776_7233964782371607210_n
Pobierzźródło: z15720257FBW,Prezydent-Krakowa-Jacek-Majchrowski
Pobierzw trojmiescie mamy podobnie i ludzie nazwali to "wypalenie deweloperskie" xD
Jak to był jakiś budynek z którego nie było pożytku to lepiej jak tam powstaną mieszkania, jakieś życie.
Jeśli to był zabytek faktycznie, to miasto, samorząd mogły się dołożyć, bądź przejąć żeby go odnowić.
Deweloper jeśli jest nieoficjalnie odpowiedzialny za te akcje to powinien zapłacić strażakom biorącym udział w akcji.
@ChomikTwardyposlad: Chyba jakiś ogień, ale nie jestem ekspertem
@ChomikTwardyposlad: nie wiem, ale na całe szczęście zapalił się przypadkiem w części najdalej odsuniętej od nowych budynków. Co za ulga!