Aktywne Wpisy
Defined +708
Czy Koalicja Deweloperska działa w Polsce nieprzerwanie od co najmniej 24 lat? Myślę, że wielu z was ma gdzieś w głowie frazę "w polsce brakuje 2 miliony mieszkań". Otóż okazuje się, że ta fraza jest wtłaczana Polakom do głowy od co najmniej 24 lat. Jaki jest jej cel? Clickbait? Propaganda mająca wmówić Polakom, że mieszkanie jest towarem deficytowym i musi dużo kosztować?
Oczywiście struktura i oczekiwania Polaków się zmieniały przez lata -
Oczywiście struktura i oczekiwania Polaków się zmieniały przez lata -
nad__czlowiek +11
#programista15 #programista25k #pracait #pracbaza #zarobki #korposwiat #inwestycje #gielda #kryptowaluty #bogactwo #testoviron #bekazbiedakow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #kredythipoteczny #mieszkanie #warszawa #krakow
Czemu ludzi tak bardzo boli prawda, że średnia/mediana GUSu jest zaniżona o dobre kilka tysięcy złotych? Jak można kupować bajeczki o tym, że średnia krajowa to raptem 8200zł brutto czyli 5800 zł na rękę a potem przejść się ulicami polskich BIG5 - Trójmiasta, Łodzi, Warszawy, Krakowa, Wrocławia, popatrzeć na te wszystkie drogie samochody jeżdzące
Czemu ludzi tak bardzo boli prawda, że średnia/mediana GUSu jest zaniżona o dobre kilka tysięcy złotych? Jak można kupować bajeczki o tym, że średnia krajowa to raptem 8200zł brutto czyli 5800 zł na rękę a potem przejść się ulicami polskich BIG5 - Trójmiasta, Łodzi, Warszawy, Krakowa, Wrocławia, popatrzeć na te wszystkie drogie samochody jeżdzące
Dzisiejszą aktualizację #wykopchangelog zaczynamy od tematu, na który chyba najbardziej czekaliście, nie będziemy więc trzymać Was dłużej w niepewności! W końcu możemy to powiedzieć:
1. Powiadomienia z obserwowanych tagów powróciły na Wykop. Znajdziecie je na górnej belce, po prawej stronie, oznaczone ikonką “#” - oczywiście, powiadomienie o nowej treści w tagu otrzymacie gdy spełnione zostaną dwa warunki: obserwujecie dany tag, no i oczywiście gdy w tagu pojawi się nowy wpis ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. A użytkowników Androida zapewne ucieszy fakt, że w sklepie pojawiła się aplikacja Android 5.0.3 - tym razem rozwiązaliśmy zgłaszany przez Was problem dotyczący otwierania linków w znaleziskach. Aktualną wersję aplikacji można pobrać tutaj:
---> KLIK <---
Po zaktualizowaniu aplikacji większość zgłaszanych problemów nie powinno się już pojawiać (między innymi: problemy z wykrzyknikami, problem z otwieraniem linków do znalezisk czy niedziałające linki w treści wpisu). To jednak nie koniec prac nad aplikacją, cały czas słuchamy Waszych sugestii oraz zbieramy uwagi, którymi się dzielicie. I zgodnie z nimi wdrażamy zmiany.
Zostawcie plusa jeśli dzisiejsze zmiany Was ucieszyły, będzie nam jakoś tak milej (ʘ‿ʘ)
#nowywykop #wykop #android #tagi
Weźcie może jedną rzecz i naprawcie ją
Jest ciutkę lepiej ALE wciąż stary wypok był lepszy i nie ma co gadać.
@CharlsLeclerc: Obecnie Obserwowane == Powiadomienia. xD
Musisz skorzystać z Kategorii własnych, jeśli chcesz tylko obserwować.
Tylko Kategorie własne mają absurdalne limity...
Kasa za wyświetlanie reklam*
@SebastianDosiadlgo: Chętnie, tylko zrób swój dodatek w ten sposób, że domyślnie nie robi nic, a tylko jak JA wyraźnie włączę konkretną funkcję, to tylko ona działa.
Bo teraz jest tak, że jest pełno jakiś losowych funkcji, które nawet nie chce mi się zgłębiać jak działają i nie wiem jak wszystkie powyłączać.
Chcę z twojego dodatku tylko jakieś konkretne
@cult_of_luna: wklejają z notatnika
No nic. Mam nadzieje ze się przyzwyczaję
@wykop: po #!$%@? je w ogole #!$%@?ście?
@CharlsLeclerc: A ja nie widzę, na co mi odpisałeś, bo twoja odpowiedź jest przypięta zaraz pod wpisem. Całkowicie bez kontekstu.
Genialne. xD
A gdzie dzwoneczek? Na starym Wykopie (specjalnie z dużej) był a na nowym wykopie (specjalnie z małej) nie ma
Po cholerę mi powiadomienia z 2137 obserwowanych tagów?