@MlodyWilk: w sam raz dla tej laski, które zasłynęła z nieznajomości jazdy manualem ;) "cyfrowe samochody" są dla młodych, analogowe dla pamiętających starszą motoryzację
@Jerry664: Dlatego wlasnie VW jednak czasciowo rezygnuje z dotykowych przycisków na kierownicy :) Ci ludzie co wpadli na pomysl gladzikow na kierze powinni zostać ukamienowani.
@Jerry664: to rak współczesnego wszystkiego. #!$%@? pralka ma dotykowe panele, i po 2 latach się tam zebrała wilgoć (inb4 zajebisty design pralki która jest w wilgotnej łazience, że nie jest zabezpieczone) i wykrywa "kliknięcie"... Padaka ze wszystkim jest
@MlodyWilk: miało by sens gdyby auto było prowadzone przez AI. Coś w stylu audi z filmu ja robot
@JohnyArkad: taka jest wizja tego conceptu, w trybie w pełni autonomicznym schowane są pedały, kierownica wraz z całą konsolą. Tryb sport ma być trybem "manualnym", w dodatku jest zmienny rozstaw osi.
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Jerry664 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JohnyArkad: taka jest wizja tego conceptu, w trybie w pełni autonomicznym schowane są pedały, kierownica wraz z całą konsolą. Tryb sport ma być trybem "manualnym", w dodatku jest zmienny rozstaw osi.