Wpis z mikrobloga

Wszechobecne panele dotykowe całkowicie zastępujące przyciski to rak współczesnej motoryzacji

@Jerry664: a to nie jest tak, że każda technologia idzie w tą stronę? Oczywiście nie sądze, że to dobrze - nie wyobrażam sobie żeby moje pokrętła, suwaki i przyciski w kontrolerach do tworzenia muzyki zastąpić ekranem - ale wydaje mi się, że wiele interfejsów jest projektowanych pod wyświetlacze dotykowe.
@MlodyWilk: Jezu, jak mnie #!$%@? to instagramowo-tiktokowe podniecanie się autami CHODŹ CHODŹ ZOBACZ MACHAM DO CIEBIE ZOBACZ WOOOW AUTO ROBI PPRRUUT ZOBACZ EKRAN ZA 120 DOLARÓW W HURCIE U CHIŃCZYKA WYSRANY W KAŻDYM METRZE KWADRATOWYM ZOBACZ WOW ALE SUPER JEZU MACHAM RĘKĄ OBCZAJ TO WYSUWA SIĘ KIEROWNICA NIESAMOWITE ALE CZAD DODAJE NAPISY JAKBYŚCIE OGLĄDALI TO GOWNO W TRAMWAJU DOBRA KONIEC

W KOLEJNYM FILMIKU POKAŻE ANIMACJE W REFLEKTORACH FULL LED ŻEBYŚCIE SIĘ
Pobierz KazachzAlmaty - @MlodyWilk: Jezu, jak mnie #!$%@? to instagramowo-tiktokowe podniecan...
źródło: comment_1668098485C2AZQWDM3S2ag1aB7WbtxV.jpg
stoją w cieniu, a i tak wszystko się w tych ekranach odbija xD

@DzikiBomber: kwestia ekranów. W Terbergu mamy taki, że nawet w największe słońce widać absolutnie wszystko, a w nocy nie razi po oczach. Ogólnie ekran na liczniku to zajebista opcja, ale już do sterowania klimy i innych rzeczy to śrenio.