Aktywne Wpisy
Cancermoon +74
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Ketonowy: future is now old man! ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Jerry664: janusz bigosik
@Jerry664: a to nie jest tak, że każda technologia idzie w tą stronę? Oczywiście nie sądze, że to dobrze - nie wyobrażam sobie żeby moje pokrętła, suwaki i przyciski w kontrolerach do tworzenia muzyki zastąpić ekranem - ale wydaje mi się, że wiele interfejsów jest projektowanych pod wyświetlacze dotykowe.
W KOLEJNYM FILMIKU POKAŻE ANIMACJE W REFLEKTORACH FULL LED ŻEBYŚCIE SIĘ
@DzikiBomber: kwestia ekranów. W Terbergu mamy taki, że nawet w największe słońce widać absolutnie wszystko, a w nocy nie razi po oczach. Ogólnie ekran na liczniku to zajebista opcja, ale już do sterowania klimy i innych rzeczy to śrenio.
a) Po pierwszych kilku sekundach musi być #!$%@? w kurzu i odcisków palców
b) Po wyjechaniu na słońce, jak dobrze się odbije - jarać ludziom oczy i ich opalać xD
c) Przy ew. kolizji to jest mina odłamkowa wycelowana w twarz xD