Wpis z mikrobloga

Jaki model czy marka samochodu zrobiły na Was największe wrażenie jeśli chodzi o wykończenie i piękno wnętrza? Może ktoś testował na jazdach próbnych i ma porównanie. Nie oceniamy ilość kucy, duży/mały bagażnik tylko materiały w środku i ogólna stylistyke. Może być też stosunek jakości do ceny. Zapraszam do dyskusji.

#motoryzacja #samochody #mercedes #mazda #bmw #lexus #wolksvagen #kia #citroen #alfaromeo #toyota #skoda
  • 79
@nick230 nowe Range Rovery. Żadne Mercedesy i Audi (poza najdroższymi modelami) nie mają podejścia jakością wykonania, nawet BMW zostają z tyłu. Zrobili ogromny skok w tym zakresie i nie mają konkurencji.
@nick230: Powtórzę odpowiedzi poprzedników - Alfa Giulia/Stelvio. Że ładnie wyglądała to widać po zdjęciach, ale wiadomo, że zawsze włoskie samochody traciły przy macaniu, tak tutaj jakość wykonania absolutny top w tej półce cenowej. Skóra na desce, drzwiach, boczkach, świetne fotele, ogromne metalowe łopaty, ten metalo-carbon (Veloce) - po prostu bajka. Na jazdę próbną dali mi wykończoną w czarnej skórze z zielono-białymi przeszyciami - no nie chciało się wychodzić (
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@nick230: lexus lc. Ogólnie lexus to jest dla mnie top, potem Genesis, ale to w polsce nie do dostania. Jeśli chodzi o materiały i spasowanie to podium zamyka audi, ale stylistyka to jednak typowy vag, którego szczerze nie trawie i omijam szerokim łukiem. Poza tym wnętrza Mercedesów bardzo mi sie podobają mimo dużo gorszej jakości materiałów i spasowania niż u wspomnianego lexusa.