Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +158
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +538

Lewacy założyli temat na reedicie i srają do własnego gniazda.
Jak można inaczej wytłumaczyćposty tego typu? Przecież ludzie na reedicie nie maja wpływu na polityke w Polsce, nie wiedza co sie dzieje, co sie działo - jedyne co widzą to te nagłówki. Jaki to ma cel? Przedstawienie nas jako drugiej Rosji?
Moje gratulacje lewakom nikt nie robi więcej żeby zniechęcić inwestorów do naszego kraju niż ONI :)
Mysle, że podobne możnaby zrobić o TVN (a może nawet by lepsze)
#lewackalogika #polityka #tvpis
Ogólnie jakbyś się zaznajomił z tematem mediów, ekonomii i władzy zrozumiałbyś, że rolą mediów jest manipulacja wyborcami. A skąd idą pieniążki to sie tą strone
@sage_Slav: Mamy konstytucyjny organ, który dba o to, żeby informacje w środkach masowego przekazu były profesjonalne, rzetelne i obiektywne.
Tylko, że organ został przejęty przez pis i już dba tylko o to, żeby pisowi nie spadało w sondażach.
Poza tym - jak ten organ ocenia te profesjonalne, rzetelne i obiektywne od tych mniej rzetelnychi obiektywnych? Po prostu przybliż mi metodologie ich działania.
To jest oczywista oczywistość i nawet tego nigdzie nie negowałem, jakiś poziom manipulacji zawsze będzie istniał, bo o taki czysty przekaz to w praktyce
@DiscoKhan: Troche racji w tym jest ze kurski odwala maniane. jednak to by nie wyszło poza nasze małe szambo, gdyby nie wpływ ludzi którzy dążą do celu bez względu na droge. A tą drogą w tym przypadku jest szkodzenie Polsce na arenie międzynarodowej.
Komentarz usunięty przez autora
Swoją drogą niezły ból dupska, przecież to tylko i wyłącznie pokazanie co leci w wiadomościach w tv co wieczór. Równie dobrze moglibyśmy się czymś chwalić, niestety tutaj nie ma czym.
Tak samo jak poskarżę się na kierowcę który łamie prawo a jedzie legalnie zakupionym autem i posiadającym legalnie zdobyte prawo jazdy.
Nie sposób wskazać pojedynczego czynnika warunkującego inteligencję, to dosyć złożona kwestia. Zupełnie inaczej jest z jej brakiem - na to mogą wskazywać nawet pojedyncze kwestie, jak chociażby skłonność do generalizacji, szufladkowania, czy radykalizmów. To wszystko symptomy uproszczonego, zero-jedynkowego postrzegania rzeczywistości, a
- jak żule wypijaja duszkiem pól litra (Polacy to pijaki same)
- jak zabójcy, złodzieje są zwalniani z wiezien (Polaki wszyscy skorumpowani)
- itp itp
Tylko zadaj sobie pytanie po co?