Wpis z mikrobloga

https://www.reddit.com/r/europe/comments/7l7wa3/this_is_how_polish_television_looks_like/?sort=new

Lewacy założyli temat na reedicie i srają do własnego gniazda.
Jak można inaczej wytłumaczyćposty tego typu? Przecież ludzie na reedicie nie maja wpływu na polityke w Polsce, nie wiedza co sie dzieje, co sie działo - jedyne co widzą to te nagłówki. Jaki to ma cel? Przedstawienie nas jako drugiej Rosji?

Moje gratulacje lewakom nikt nie robi więcej żeby zniechęcić inwestorów do naszego kraju niż ONI :)

Mysle, że podobne możnaby zrobić o TVN (a może nawet by lepsze)

#lewackalogika #polityka #tvpis
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W tym poście nie chodzi o obrażanie lewaków (chociaż szczerze mówiąc bardzo mnie ta akcja do waszych poglądów zniechęciła) - w tym poście chodzi o to żebyście sie ogarneli i nie wywlekali brudów poza granice kraju. Chociaż widać podażacie za swoimi idełami z PO więc co sie dziwić....

Problemy rodzinne załatwia sie w rodzinie, nie dzowni sie do wujka czy babci, albo nie idzie na policje, że breat ukradł cukierka czy co
  • Odpowiedz
@Elaviart: prawde znalazłem już rok temu kiedy TVN szkalowało Kaczyńskiego za mówienie prawdy o strefach NO-GO w szwecji Francji itp. Wszyscy od waszej strony uważali jego wypowiedź za wariata, co za świr jakie strefy nogo przeceiż Szwedzki rząd nie ma ich oficjalnie. Ale jako, że byłem w Szwecji i we Francji to akurat wiem co tam sie wyprawia.

I wtedy mnie olśniło, że prawdą nie jest to co mówi telewizja
  • Odpowiedz
@sage_Slav: po pierwsze to mocno mi daleko do poglądów lewicowych. Ja po prostu nie lubię pisu. Po drugie to jak by ci ojciec lał matkę to tez nie pójdziesz na policję bo wszystko zostaje w rodzinie? Po trzecie to skoro te paski przedstawiają Polskę w niekorzystnym świetle to dlaczego TVP je tworzy? I ma koniec. Myślisz ze ci inwestorzy biorą swoją wiedzę z Reddit o gdyby nie było by tego
  • Odpowiedz
@karczochh:
1. Dobrze, że chociaż te dwie rzeczy nas łączą :)
2. lanie matki to jakby PiS wrzucił opozycje do wiezienia jak w Turcji, ja bym to raczej nazwał centralizacją władzy przez ojca.
3. TVP je tworzy bo sa debilami i dobrej propagandy tworzyc nie umieją.
4. Tak
  • Odpowiedz
@Ofacet: +5% PKB, 500+, najniższe bezrobocie WIG20 najwyższy wzrost ze wszystkich największych indeksów światowych (a ponad 50% to skarb państwa) spoko moge to znosić i następne 20 lat
  • Odpowiedz
@sage_Slav: Nie wiem po co mnie wołasz, nie jestem lewakiem ani wyborcą PO. Naprawdę łby sympatyków rządu są aż tak malutkie, że muszą sobie tak upraszczać i szufladkować rzeczywistość? Z zasady zawsze zachowuję dystans i względny obiektywizm ale do tej pory każdy jeden bez wyjątku potwierdził w ten sposób, że "sympatyk PiS = kompletny debil". To już się powoli staje oczywistością, zależnością tak prostą jak "wyborca Razem = socjalista" albo
  • Odpowiedz
@sage_Slav: W drugiej wypowiedzi skierowanej do mnie też nie mam pojęcia o czym p--------z. Nie przypominam sobie wypowiedzi na temat jakiegoś szkalowania Kaczyńskiego przez TVN, na dodatek w grupie. Tak jak nie mam u siebie telewizora, ciężko więc by stanowił dla mnie jakiekolwiek źródło wiedzy.
Jak wyżej - imponujące z jakim uporem starasz się udowodnić, że sympatycy PiS są kompletnymi debilami.
  • Odpowiedz
@sage_Slav: Cały czas mylisz skutek z przyczyną. Jeśli nazywasz pokazaniem toczka w toczkę wszystkim na świecie, jak wygląda obecna TV państwowa w Polsce "szkalowaniem", to rzeczywiście masz rację - ale jak w dowcipie Radia Erewań, szkalowaniem nie jest pokazanie tego jak TV wygląda innym, lecz fakt JAK ona wygląda, jak działa.

Mało tego. To jak wygląda obecna TV państwowa, to nie tylko "szkalowanie", lecz obraza i hańba dla zwykłego człowieczeństwa.
  • Odpowiedz
@Elaviart: hola hola chyba sie kolega zagalopował. Nie głosowałem na PiS. Jedynie komu ufam to Kaczyński, ale PiS jako partia nie jest idealna - wystarczy spojrzec chociazby na Kurskiego albo Radziwiła.
Wyborca PO = złodziej? To chyba wszystkie partwie użyłeś a właśnie - wyborca Korwina - kuc.

Tutaj nie ma granic państw, każdy może przeczytać wszystko nieważne z jakiego kraju

Nie. Czytałeś kiedyś forum tureckie? węgierskie? Nie? ale przeciez jest
  • Odpowiedz
@Catacombe: Skończyłem akurat projekt to i spamować mogę, ale przygotowanie takiego materiały liczone byłoby na pare godzin. Przede wszystkim trzeba by skads dorwac nagrania TVN obejrzeć je... masa roboty. I po co? Coś by to udowodniło? Myśle, że nie mniej niż rozmowa
  • Odpowiedz