Po raz pierwszy żałuję, że nie umiem robić zdjęć, bo to jest #!$%@? najpiękniejszy posiłek, jaki w życiu zrobiłam.
Stek:
Inspirując się Alvinem z Tasty, zdecydowałam się na technikę nazwaną "reversed searing", która wydaje mi się świetną opcją dla początkujących (czyli dla mnie). KONIECZNY TERMOMETR.
- piekarnik na 110 stopni
- to był ribeye z kością, więc odkroiłam mały kawałek tłuszczu, tak aby potem rozpuścić go do smażenia steka
- stek
Stek:
Inspirując się Alvinem z Tasty, zdecydowałam się na technikę nazwaną "reversed searing", która wydaje mi się świetną opcją dla początkujących (czyli dla mnie). KONIECZNY TERMOMETR.
- piekarnik na 110 stopni
- to był ribeye z kością, więc odkroiłam mały kawałek tłuszczu, tak aby potem rozpuścić go do smażenia steka
- stek
- Moonlight3
- felixos
- Mizantrop86
- luk04330
- WrzeCiOna
- +123 innych
Ten Wpis został usunięty
@luk04330: chyba nic ohydniejszego w keto nie jadłem. Mam 4 opakowania do oddania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Regularnie jem konjac w różnych wersjach : makaron albo ryż.
Śmierdzi podczas płukania, ale finalnie zawsze nie ma smaku