Przepis trochę zrypany i dodatkowo ja trochę zrypałem, ale i tak wyszło dobre.
Boczuś zawsze dobry.
A czemu przepis zrypany? Bo 15 minut smażenia na stronę jest ok dla grubo ciachanego boczku. On tego potrzebuje. Ale to jest łącznie pół godziny na patelni, a zgodnie z przepisem mamy to smażyć z cebulą. Nie przemyślałem kwestii (bo czytałem przepis po kolei od razu wykonując
![ElCiesiel - Zrobiłem boczuś od @felixos - dzięki za pomysł mireczku.
Przepis troch...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_1639676973Zok4S0Aw34Tf2hPvPaVIaw,w400.jpg)
źródło: comment_1639676973Zok4S0Aw34Tf2hPvPaVIaw.jpg
Pobierz
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
I bloga ziemniakizostaw
I wspierania mnie przez buycoffee.to
ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
źródło: comment_1639726783H8kEVTIyUVUyoKvOdzanla.jpg
Pobierz