Aktywne Wpisy

Właśnie do mnie dotarło, jak genialnie zostaliśmy zrobieni w balona przez wspaniały "system kaucyjny".
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
źródło: image
Pobierz
wfyokyga +38
W domu pewnie sraja sobie do mordy, no k---a nie potrafię wytłumaczyć takiego zjawiska.
źródło: temp_file8150433492733247061
Pobierz

Nie wierzcie tłustym kotom na tagu, które straszą was, że rynek IT upadł. Nigdy nie było tak wiele miejsc pracy w IT co obecnie, a zapotrzebowanie będzie tylko rosnąć. Te wszystkie blackpillmonstery, ly000, ksiegidusz, someONE to grubasy co koszą po 50k na full-remote i nie chcą, żeby to się zmieniło, więc robią wszystko, żeby zniechęcać potencjalną konkurencje.
Do młodych: IT nadal najlepszym i najbezpieczniejszym wyborem kariery, IT to przyszłość. Jakbym teraz był w liceum, to tylko IT. Uczcie się matematyki, programowania, statystyki, prawdopodobieństwa i angielskiego, a podziękujecie mi za 10 lat
źródło grafiki: https://www.businessinsider.com/ai-isnt-killing-software-coding-jobs-booming-trueup-2026-4?IR=T
źródło: image
Pobierz@alexander-kruk: kodoklepaki po WSB naganiają na medycynę, no nie wytrzymam XD