Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: miałem znajomego co był jakimś kierownikiem w większym kołchozie. W każdym razie pracował w części biurowej i pewnego razu w związku z awarią toalet musiał skorzystać z kibla w części dla areczków z produkcji. Powiedział że poszedł tam pierwszy i ostatni raz xD otóż na ścianie kabiny zobaczył słynne sto jedenaście

• Odpowiedz
@wfyokyga: Jest to naprawdę ciekawe zjawisko socjologiczne. Umiejętność korzystania z łazienki przerasta ogromną część społeczeństwa. Ciekawe czy w domu też mieszkają jak chlewie.
Tacy ludzie bardzo często posiadają też psy, a konsekwencje tego, widzimy na codzień również na ulicach.
  • Odpowiedz
@wfyokyga: mnie zawsze śmieszyły te wszystkie karteczki jak w przedszkolu typu : "papier wrzucamy do kosza" "zostaw tak jakbyś sam chciał zastać" "proszę nie wrzucać zużytych podpasek i pampersów" A potem poszłam do pracy i zobaczyłam co dzieje się we wspólnej łazience i kuchni. TRAGEDIA.
  • Odpowiedz
Najgorzej jak tak w toalecie w korpo jest

@RobieZdrowaZupke: u mnie w wielkim międzynarodowym, amerykańskim korpo sprzątaczki musiały wsadzać jakieś plastikowe sitka do pisuarów, dzięki którym siki pryskały na lewo i prawo - zgłosiłem to, że nie potrzebujemy tych "zapaszków", ale w odpowiedzi dostałem info, że to musi być, bo ludzie wrzucają tam rzeczy, o których nie będą mówić i zapychają, więc muszą być sitka...
  • Odpowiedz
Najgorzej jak tak w toalecie w korpo jest. Otwarci jak szczur na ubranie kanału, a nie potrafią z kibla skorzystać.

TO JA MAM COOL STORY

@RobieZdrowaZupke: Mi kiedyś w korpo kibel się zapchał a że były tam jakieś super nowoczesne spłuczki, których nie dało się kontrolować to woda szybko zapełniła muszę i O BOŻE, O KURAWA - zaczęła się wylewać i robić powódź korpolecia :D

Jedyne co mnie uratowało, to
  • Odpowiedz
@Esior: już myślałem że będzie odwrotnie xD

A są nieliczni co weszli do damskiego przypadkiem i się przerazili.

@wfyokyga

Pewnie mają syf w domu. Kto wie, trzeba by spytać księdza co po kolędzie chodzi xD taki dużo mieszkań widział.
  • Odpowiedz