Aktywne Wpisy

kre-dens +86
Ogladam wlasnie Kanal Sportowy, który prowadzi naklejka na kibel, a gosciem jest Milik. I co wlasnie powiedzial odklejony Areczek:
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
źródło: arek
Pobierz
Milanek93 +32
#321685 Huop ma tak zielono w ogrodzie. Sam kiedyś robił z ojczymem automatyczny system nawadniania ogrodu. Co roku też trawa jest wertykulowana i aeratowana. Nawożona też jest. I tak o to wygląda. Zielono mi.
źródło: 1000015123
Pobierz

źródło: IMG_0049
Pobierz@JohnMcGlennon: Właściwie to pytanie nie do mnie czy do ciebie, tylko do samego Miszalskiego. Czy potrafi podejmować dobre decyzje.
Widziałeś całą tę obleśną kampanię obrzucania g*wnem, a nuż się coś przyklei i bez żenady piszesz, że negatywny przekaz jest zły? Mela na ciebie, manipulancie.
@VZee: No, kto uprawiał kampanię w ten sposób robił to tak samo źle. Jednak to nieprzekreśla tego, że Miszalski jako prezydent miasta powinien być chociaż trochę lepszy. No i z tym wyzywaniem mnie to się ogarnij gościu.
Mamy pierwszego obrońcę demokracji xD
Kim jesteś, żeby decydować kto ma prawo się wypowiadać? xD
Przez całą kampanię nie słyszałem ani jednego konkretu, czy racjonalnego argumentu za odwołaniem. Wyłącznie plucie, szczucie, karykatury
@anb: @dzaro-dzaroslawski: To pytanie do mnie czy do Miszalskiego i radnych, którzy namawiali, żeby nie iść lub kłamali w sprawie organizatorów referendum? Prawda jest taka, że tutaj możemy sobie pisać co chcemy, bo to tylko nasze opinie. Moja oparta na tym, że ostatnie dekady wpajano nam dokładnie tak do głów, że mamy chodzić na wybory bo inaczej nie
@VZee: Znowu mnie wyzywasz i ty piszesz o merytoryce. Jeśli uważasz, że jest super i miasto super funkcjonuje to tylko twoja opinia więc możesz byc zadowolony w swojej wsi na Podlasiu.
@Mikka: Dobrze i ja się z tym zgadzam, ale to przykre, że prezydent miasta równa do takich standardów.
To sobie porozmawialiśmy. A jakiś komentarz na temat odnośnie obrzydliwej kampanii? Bo wygodnie pominąłeś sobie 80% mojej wypowiedzi.
Rozumiem że z aktualnym Sejmem który reprezentuje swoim ryjem postkomunista mówiący że "bracia Rosjanie nas wyzwolili" też masz taki problem? Czy tu już taki wymagający nie jesteś?
@VZee: Obrzydliwa kampania z obu stron
@djtartini1:
po czym p--------z