Wpis z mikrobloga

i bardzo k ... dobrze. Kraków nie buduje kolejnej filharmonii przy okazji? By kilku szarpidrutów miało lepsze warunki? To chyba nie jest obiekt pierwszej potrzeby. Szkoły podstawowe już są ocieplone, nowoczesne i mają baseny?
  • Odpowiedz
@djtartini1:

Przekaz negatywny z definicji jest zły

Widziałeś całą tę obleśną kampanię obrzucania g*wnem, a nuż się coś przyklei i bez żenady piszesz, że negatywny przekaz jest zły? Mela na ciebie, manipulancie.
  • Odpowiedz
Widziałeś całą tę obleśną kampanię obrzucania g*wnem, a nuż się coś przyklei i bez żenady piszesz, że negatywny przekaz jest zły? Mela na ciebie, manipulancie.

@VZee: No, kto uprawiał kampanię w ten sposób robił to tak samo źle. Jednak to nieprzekreśla tego, że Miszalski jako prezydent miasta powinien być chociaż trochę lepszy. No i z tym wyzywaniem mnie to się ogarnij gościu.
  • Odpowiedz
  • 4
@djtartini1

@paluszki_rybne: Ten kto nie głosuje ten nie ma prawa się wypowiadać i sam siebie pozbawia prawa głosu.

Mamy pierwszego obrońcę demokracji xD

Kim jesteś, żeby decydować kto ma prawo się wypowiadać? xD
  • Odpowiedz
@djtartini1: ty się ogarnij, baranie. Siedzisz tu i opowiadasz kto ma prawo się wypowiadać w demokracji, a kto nie. Nie pałam sympatią do Miszalskiego, ale tak obleśnej kampanii, jak ta rozkręcona przez Gibałę i konfedepis, jeszcze nie widziałem. I nie idę właśnie dlatego, że nie zgadzam się na sprowadzanie debaty publicznej do rynsztoka.

Przez całą kampanię nie słyszałem ani jednego konkretu, czy racjonalnego argumentu za odwołaniem. Wyłącznie plucie, szczucie, karykatury
  • Odpowiedz
Kim jesteś, żeby decydować kto ma prawo się wypowiadać? xD

@anb: @dzaro-dzaroslawski: To pytanie do mnie czy do Miszalskiego i radnych, którzy namawiali, żeby nie iść lub kłamali w sprawie organizatorów referendum? Prawda jest taka, że tutaj możemy sobie pisać co chcemy, bo to tylko nasze opinie. Moja oparta na tym, że ostatnie dekady wpajano nam dokładnie tak do głów, że mamy chodzić na wybory bo inaczej nie
  • Odpowiedz
Przez całą kampanię nie słyszałem ani jednego konkretu, czy racjonalnego argumentu za odwołaniem. Wyłącznie plucie, szczucie, karykatury i insynuacje.

@VZee: Znowu mnie wyzywasz i ty piszesz o merytoryce. Jeśli uważasz, że jest super i miasto super funkcjonuje to tylko twoja opinia więc możesz byc zadowolony w swojej wsi na Podlasiu.
  • Odpowiedz
@djtartini1: Weź wymyśl sobie jeszcze jakieś dodatkowe buzz wordy. Dla mnie sowiecka mentalność to popieranie czegoś co reklamuje swoim ryjem faszysta i pospolity złodziej z Ikei.
  • Odpowiedz
Dla mnie sowiecka mentalność to popieranie czegoś co reklamuje swoim ryjem faszysta i pospolity złodziej z Ikei.

@Mikka: Dobrze i ja się z tym zgadzam, ale to przykre, że prezydent miasta równa do takich standardów.
  • Odpowiedz
@djtartini1: twoje merytoryczne argumenty za odwołaniem prezydenta, to: „miasto nie funkcjonuje super”?

To sobie porozmawialiśmy. A jakiś komentarz na temat odnośnie obrzydliwej kampanii? Bo wygodnie pominąłeś sobie 80% mojej wypowiedzi.
  • Odpowiedz
@Mikka:

Dla mnie sowiecka mentalność to popieranie czegoś co reklamuje swoim ryjem faszysta i pospolity złodziej z Ikei

Rozumiem że z aktualnym Sejmem który reprezentuje swoim ryjem postkomunista mówiący że "bracia Rosjanie nas wyzwolili" też masz taki problem? Czy tu już taki wymagający nie jesteś?
  • Odpowiedz
twoje merytoryczne argumenty za odwołaniem prezydenta, to: „miasto nie funkcjonuje super”?

To sobie porozmawialiśmy. A jakiś komentarz na temat odnośnie obrzydliwej kampanii? Bo wygodnie pominąłeś sobie 80% mojej wypowiedzi.

@VZee: Obrzydliwa kampania z obu stron
  • Odpowiedz