Aktywne Wpisy

stary_grat +819
no chyba tu kogoś p------o jak ja mam przejść z wuzkiem z dzieckiem do przedszkola sie spieszymy? #samochodoza
źródło: image
Pobierz
andrzejdragan +144
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

źródło: IMG_0049
PobierzCzyli kończysz dyskusję, pomimo tego, że dalej nie podałeś mi chociaż jednego przykładu korupcji?
@VZee: z KSH niedochowanie nalezytej staranności i konflikt interesów. To jest właśnie korupcja/nepotyzm- coś co ty uważasz, że musi być, a normalni ludzie z tym walczą. Tyle, bo nie chce mi się rozmawiać, bo sam się zapędziłeś w kozi róg. Ja prdl korupcja i nepotyzm jest w porządku.
@VZee: Ponieważ my to potocznie rozgraniczamy, ale według prawa jest ścigane jako jedno przestępstwo.
@djtartini1:
no tak, ale hipokryzja nie pozwala ci zauwazyc, ze tez ograniczasz prawo do komentowania, w zaleznosci od tego, czy poszlo sie glosowac czy nie - to jest przekaz negatywny, chcesz zabronic czlowiekowi legalnych czynnosci, bo... masz takie widzimisie.
@Zydomasoneria: No jest to jakaś taktyka- ale powiedzmy uczciwie wybrana przez Miszalskiego, a nie, że to wpadło do głowy danej osoby bez jego sugestii. O ile w przypadku osoby prywatnej to jej wybór, to on nie powinien tak robić bo to niedemokratyczne i nieetyczne, a np. w Szwajcarii nielegalne.
@In_thrust_we_trust: A przepraszam podasz mi jakiś przykład jego nie wiem skrajnej antypolskiej postawy czy coś, co nie jest nacjonalistyczną propagandą? Bo to że Rosjanie wyzwolili nas spod nazizmu to fakt. Tak bardzo jak nienawidzę kacapów to jakim trzeba być ignorantem żeby nie widzieć
@In_thrust_we_trust: K---a typie, naziści zamordowali 6 milionów Polaków i polskich Żydów, a w prawdziwych planach mieli depopulacje wschodniej Europy ze Słowian i zrobienie miejsce
K---a typie, Związek Radziecki wymordował od kilkunastu do kilkudziesięciu milionow ludzi. I co
No i nas nie wymordował, w przeciwieństwie do nazistów, którzy próbowali, i co teraz?
@