@dzaro-dzaroslawski: No nie to co napisałeś to manipulacja- jestem za wolnością słowa. Stąd brak udziału w wyborach to świadoma decyzja w wolności i świadomie pozbawienie się prawa głosu. Tacy bierni ludzie społecznie to sowiecka mentalność ale ich wybór.
@djtartini1: wolność czyli można się wypowiadać ale dopiero jak ktoś zrobi tak jak ty uważasz za słuszne - wolność według wykopka, który jeszcze pisze o manipulacji.... 🤣 Nieźle nieźle - ciekawie nawet
@djtartini1: no nie do końca, brak oddania głosu to też wybór danej osoby. Wiem że od małego wpajano nam, że głosowanie to obowiązek obywatelski i inne tego typu górnolotne hasła ale prawda jest taka, że im to na rękę. Ja uważam, że jak nie ma kandydata/partii która by była zgodna z moimi przekonaniami to poprostu się nie idzie i nie podbija frekwencji. Mój głos jest ważny prawda? Więc dlaczego mam
@Vateusz23: tylko jakim kosztem, że mamy najbardziej zadłużone miasto w Polsce? Może i pierdzistołki dostają pieniądze za bycie kolegą miszalskiego, za to dzieci mają obcinane budżety w szkołach, trawy publiczne nie są koszone, a autobusy mają obcięte trasy itd.
System referendalny jest tak zbudowany, że świadome nie pójście na referendum jest oddaniem głosu.
Wiec daruj sobie manipulacje, jakbym poszedł i zagłosował to bym osiągnął cel odwrotny do zamierzonego .
@ipkis123: Nie jestem pewien. Przekaz negatywny z definicji jest zły, a Miszalski liczy tylko na niską frekwencję. To nie tylko nieetyczne i niedemokratyczne, ale może też się okazać dla niego nieefektywne ( w końcu wygrał wybory), choć zmiana podejścia powinna
źródło: IMG_0049
PobierzEDIT: Kolejny X na karcie.
@djtartini1 System referendalny jest tak zbudowany, że świadome nie pójście na referendum jest oddaniem głosu.
Wiec daruj sobie manipulacje, jakbym poszedł i zagłosował to bym osiągnął cel odwrotny do zamierzonego .
Szkoda słów
źródło: IMG_0051
Pobierz@ipkis123: Nie jestem pewien. Przekaz negatywny z definicji jest zły, a Miszalski liczy tylko na niską frekwencję. To nie tylko nieetyczne i niedemokratyczne, ale może też się okazać dla niego nieefektywne ( w końcu wygrał wybory), choć zmiana podejścia powinna
źródło: IMG_0052
Pobierz