Aktywne Wpisy
Dopiero dziś udało się spotkać u notariusza ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli kontynuacja wpisu jak wystrychnąć na dudka pośrednika nieruchomości
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
źródło: W-czym-moz%CC%87e-pomo%CC%81c-Ci-notariusz-urban.one-min-scaled-2360x1036_c
Pobierz
p3sman +83
źródło: 1000009617
Pobierz

Od jakiegoś czasu bardzo zaniedbuję swoją dietę. Nie zawsze mam czas ugotować obiad i czesto w drodze do pracy kupuje śmieciowe zarcie (gotowe krokiety, pierogi, kabanosy i kajzerki, itp.) pelne tluszczu i soli, za to bez warzyw i witamin. W domu odzywiam sie w miare spoko (warzywa, owoce, musli wlasnej roboty, nabiał, kanapki z ciemnym pieczywem, itp.). Problem mam tylko z jedzeniem do pracy. Pomozcie ogarnać jakies proste, latwe do zrobienia i pozywne dania obiadowe, ktore da sie spakowac w pojemnik i zjesc w pracy. Mam tam lodowke, mikrofale, czajnik, opiekacz... Generalnie spoko zaplecze. Tylko brak pomyslu na wykorzystanie go.
#jedzenie #gotowanie #odzywianie #dieta #gotujzwykopem #jedzzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Osobiście korzystam z książek tej autorki:
@mirko_anonim: ale jaki jest problem przygotować i spakować te posiłki do pracy?
Albo zabrać półprodukty i w kuchni w robocie poskładać w całość? Bo chyba nie do końca rozumiem Twoje problemy skoro w domu możesz wszystko ładnie ogarnąć
Mój pierwszy posiłek to obiad w domu o 16:00.
Nie twierdzę, że to zdrowe dla każdego ale mnie akurat służy taki przerywany post.
No to czekaj masz jeden posiłek dziennie czy dwa czy po prostu po południu sobie wracasz i jesz nadrabiasz resztę bez diety tylko robisz to w taki sposób
A autofagia się odpala masz jeszcze jakieś korzyści z tego czy w ogóle masz czy w ogóle czułeś coś takiego i od jak dawna ten sposób odżywiania praktykujesz
Plus, że przestało przybywać na wadze. Innych korzyści nie zauważyłem.
-w oknie żywieniowym zdążę przyjąć mniej kalorii, a poczuję się syta,
-wolę jeść solidne porcje rzadziej niż małe porcje kilka razy dziennie.
Może to kwestia skoków cukru, ale jak zacznę jeść od rana to trudniej mi przestać. Z kolei jestem w stanie przemęczyć się do 17 i wtedy sobie zjeść (właściwie to po jakimś czasie przestaje to być trudne, a staje
To znaczy dla mnie to nie jest żadna czarna magia bo ja to robiłem w tamtym roku i to się sprawdza tak długo jak nie uprawiasz żadnych sportów siłowych, tak długo jak masz zapas tłuszczu który możesz wykorzystywać W tym celu tak długo na tym pojedziesz i będą jeszcze efekty euforyczne ja pamiętam że w tamtym roku tak miałem ale jak już doszło do ściany z tłuszczem miałem 6
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Tak długo jak masz królowo paliwo czyli tkankę tłuszczową tak długo pojedziesz, kończy się paliwo a redukcja trwa dalej to organizm ci wyłącza pierwsze libido, włączają się różne lęki unikasz sytuacji społecznych i tak dalej i tak dalej to wszystko można sobie przeczytać