Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +422

trevoz +20
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

Od jakiegoś czasu bardzo zaniedbuję swoją dietę. Nie zawsze mam czas ugotować obiad i czesto w drodze do pracy kupuje śmieciowe zarcie (gotowe krokiety, pierogi, kabanosy i kajzerki, itp.) pelne tluszczu i soli, za to bez warzyw i witamin. W domu odzywiam sie w miare spoko (warzywa, owoce, musli wlasnej roboty, nabiał, kanapki z ciemnym pieczywem, itp.). Problem mam tylko z jedzeniem do pracy. Pomozcie ogarnać jakies proste, latwe do zrobienia i pozywne dania obiadowe, ktore da sie spakowac w pojemnik i zjesc w pracy. Mam tam lodowke, mikrofale, czajnik, opiekacz... Generalnie spoko zaplecze. Tylko brak pomyslu na wykorzystanie go.
#jedzenie #gotowanie #odzywianie #dieta #gotujzwykopem #jedzzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Osobiście korzystam z książek tej autorki:
@mirko_anonim: ale jaki jest problem przygotować i spakować te posiłki do pracy?
Albo zabrać półprodukty i w kuchni w robocie poskładać w całość? Bo chyba nie do końca rozumiem Twoje problemy skoro w domu możesz wszystko ładnie ogarnąć
Mój pierwszy posiłek to obiad w domu o 16:00.
Nie twierdzę, że to zdrowe dla każdego ale mnie akurat służy taki przerywany post.
No to czekaj masz jeden posiłek dziennie czy dwa czy po prostu po południu sobie wracasz i jesz nadrabiasz resztę bez diety tylko robisz to w taki sposób
A autofagia się odpala masz jeszcze jakieś korzyści z tego czy w ogóle masz czy w ogóle czułeś coś takiego i od jak dawna ten sposób odżywiania praktykujesz
Plus, że przestało przybywać na wadze. Innych korzyści nie zauważyłem.
-w oknie żywieniowym zdążę przyjąć mniej kalorii, a poczuję się syta,
-wolę jeść solidne porcje rzadziej niż małe porcje kilka razy dziennie.
Może to kwestia skoków cukru, ale jak zacznę jeść od rana to trudniej mi przestać. Z kolei jestem w stanie przemęczyć się do 17 i wtedy sobie zjeść (właściwie to po jakimś czasie przestaje to być trudne, a staje
To znaczy dla mnie to nie jest żadna czarna magia bo ja to robiłem w tamtym roku i to się sprawdza tak długo jak nie uprawiasz żadnych sportów siłowych, tak długo jak masz zapas tłuszczu który możesz wykorzystywać W tym celu tak długo na tym pojedziesz i będą jeszcze efekty euforyczne ja pamiętam że w tamtym roku tak miałem ale jak już doszło do ściany z tłuszczem miałem 6
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Tak długo jak masz królowo paliwo czyli tkankę tłuszczową tak długo pojedziesz, kończy się paliwo a redukcja trwa dalej to organizm ci wyłącza pierwsze libido, włączają się różne lęki unikasz sytuacji społecznych i tak dalej i tak dalej to wszystko można sobie przeczytać