Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Marple +503
Można starej babci plusa na szczęście, żeby pół bańki dobiła? #motoryzacja #pytaniedoeksperta
źródło: 1000075397
Pobierz![Jak powstało Call of Duty -- Retro Ex [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/462f16caa91523e214b25b03ee1a2a58fec0b0179c90348b186527813462b947,q80.jpg)

źródło: image
PobierzDodał tam bardzo ostrą papryczkę aby wywołać efekty i się zemścić. Nie dodał tam nie wiem, masła, szczypiorku czy pomidorka. Tylko prawie najostrzejszych papryczkę. U serio pytasz "gdzie tu umyślność"?
Gdzie tu bronię złodzieja? xD Używasz w ogóle mózgu? Przestań reagować i kierować się emocjami, bo nie na tym polega
@In_thrust_we_trust @Proogramista głosy rozsądku.
Ja wiem, że to niesprawiedliwe, że sobie robię ze swoimi kanapkami
@robert-kuzba: ???
Na pewno mniejsze podejrzenie niż walenie do kanapki papryki z olbrzymią dawką kapsaicyny.
@AtrakcyjnyRozowyPasek nie robię tak, bo jakby ktoś by mi kradł kanapki
@robert-kuzba: xD kowboj klawaitury kolejny. to idac twoim tokiem myslenia - pobice i sprawa w trybunale karnym w hadze xD
btw, nie wiedzialem ze takich rzeczy o prawie ucza w technikum gorniczym (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@In_thrust_we_trust: Tylko że ten efekt był właśnie przez chorobę - ofiara nie mogła spożywać ostrych potraw. Czyli podobnie jak osoba uczulona na orzechy zje te masło. Tyle że papryczka jeszcze będzie paliła w ustach
No bo można tam jeszcze się czepiać, że celowo chciał komuś zaszkodzić, ale....
Nikomu nie kazał przecież tego jeść, nikomu nie proponował.
To w sumie jak pułapki zastawione na złodzieja. Skrzywdzą, ale nie dochodzi do tego, jeśli złodziej się na wkradnie
Efekt szpitala tak. Ale sam akt przemocowwj zemsty był umyślny. I to jest najważniejsze z punktu widzenia
Nie masz pojęcia o prawie, więc przestań się ośmieszać ok?
Tekstem że "tylko wsadził do kanapki papryczkę" pokazujesz że jesteś totalnym ignorantem.
Won na czarno trollu
@Proogramista: gdyby nie post, to nie byłbyś w stanie udowodnić celowości czynu. Motyw jest bezwartościowy, jeśli nie masz grama dowodu. Przed sądem zeznajesz, że chciałeś sobie spróbować nowej papryki i tyle. I nikt ci nie udowodni, że było inaczej. Bo w
@marv0oo: Ale byś się zdziwił w sądzie jakbyś taką akcję w realu przeprowadził
@Imagination: bzdura, to środek który kupisz legalnie jako produkt spożywczy. Równie dobrze jak ktoś wspominał wcześniej zrobił by kanapkę z masłem