Aktywne Wpisy

Emerald84 +23

denazyfikacja +53
W systemie kaucyjnym największym nieporozumieniem jest to, że po oddaniu butelek dostaje się ten taki paragon z podsumowaniem odzyskanej kwoty, więc w skali całego kraju takich paragonów drukuje się całe sterty. Przecież to jest jest jakiś absurd kompletny, nie wiem dlaczego nikt nie porusza tego tematu bo to chyba najbardziej pokazuje nieudolność tego całego systemu xD Tyle lat się mówi że barwniki stosowane w paragonach są szkodliwe dla ludzkiego zdrowia i środowiska
źródło: image_picker_D8C362DB-2DBD-44BF-8D60-C8DEA6B37336-16151-0000027096A4FF38
Pobierz

źródło: image
Pobierz@stevenhunter: Ale jakby był mściwy to by zaczaił się na złodzieja kanapek i mu wpierdzielił. A że lubi kanapki na ostro to nie jego wina.
Przecież nie będzie robił sobie kanapek z myślą o tym, że ktoś w pracy może mieć uczulenie na to co będzie jadł
@Vampire007:
Nie musisz się cofać o dekady, ostatnio jarekecz, ziobro i romanowski mówili na komisji to samo.. Różnica tak, że dwóch z nich musiało z kraju uciec, a Komorowski w tv śniadaniowej. Sam sobie odpowiedz kto ma więcej za uszami.
I nie, drogie durne wychodki, za kradziez kanapki nie dostaje sie kary smierci, albo nawet pobytu w szpitalu.
@ragnarok-asgartus: no własnie to napisałem xd
tyle że z posta u góry już wiemy że zrobił to jednak umyślnie
@ipkis123:
Ej, bo ja nie kojarzę. Kto inny przez 12 godzin nic nie pamiętał?
@Proogramista: Ale on to dodał do SWOICH kanapek. Miał ochotę na ostre to sobie zrobił. Co miał, na wszelki wypadek robić tylko łagodne czy innych pracowników pytać czy ktoś przypadkiem nie ma uczulenia i nie robić z alergenami ludzi na hali
@Imagination: Komentujesz inna sprawe. On nie mial po prostu ochoty na ostre co jasno wynika z posta.