Wpis z mikrobloga

@skeeto666: Wystarczy, że będzie przekonywał, że sam dla siebie takie kanapki przygotował i to nie miało absolutnie żadnego związku z wcześniejszym podkradaniem jedzenia, bo przecież nie jest mściwym człowiekiem, Boże uchowaj
  • Odpowiedz
@skeeto666: przede wszystkim się nie przyznawać, tak jak Komorowski na komisji bym maglowany przez kilkanaście godzin i jedyne co mówił to „Nie pamiętam. Nie wiem. To insynuacje”, to było 12 lat temu, teraz chodzi po studiach telewizyjnych jako ekspert i pamięta wszyściutko, cud xD
  • Odpowiedz
bo przecież nie jest mściwym człowiekiem, Boże uchowaj

@stevenhunter: Ale jakby był mściwy to by zaczaił się na złodzieja kanapek i mu wpierdzielił. A że lubi kanapki na ostro to nie jego wina.
Przecież nie będzie robił sobie kanapek z myślą o tym, że ktoś w pracy może mieć uczulenie na to co będzie jadł

tak jak Komorowski
  • Odpowiedz
  • 2
@skeeto666: az zapytałem chat gpt i ten twierdzi inaczej, mimo ze brzmi to absurdalnie a historia być może wyssana z palca to wg gpt występuje tu umyslność czynu. Ale sam jestem ciekaw jakby to bylo, no bo jesli robie sobie kanapkę do podpisanego opakowania i ktos sie zakrztusi czy cos to z jakiej paki mam w ogole sie ponawiać w sądzie xD chyba zeby mi oddali za te kanapkę hajs.
  • Odpowiedz
  • 70
Nie pamiętam. Nie wiem. To insynuacje”

@Vampire007:
Nie musisz się cofać o dekady, ostatnio jarekecz, ziobro i romanowski mówili na komisji to samo.. Różnica tak, że dwóch z nich musiało z kraju uciec, a Komorowski w tv śniadaniowej. Sam sobie odpowiedz kto ma więcej za uszami.
  • Odpowiedz
@DrHaze: @assninja przecież to jego podpisane jedzenie. Jeżeli nie przyzna się, że zrobił to umyślnie i podstępem by zaszkodzić świadomie innej osobie to cała wina jest po stronie złodzieja lub raczej osoby która przywłaszczyła sobie to jedzenie. Ja przykładowo lubiłem czasem zjeść 'na ostro' i każdy kto mnie zna o tym wiedział i nigdy nawet nie spróbował papryczek jakie dodawałem do jedzenia, nawet jeżeli to były zwykle pepperoni czy
  • Odpowiedz
@skeeto666: Oczywiscie, ze cos mu grozi. Zrobil to jak najbardziej celowo i mial motyw. To, ze akurat to sie wymknelo spod kontroli to jest "nieumyslnosc", ale cala reszta jest umyslna.
I nie, drogie durne wychodki, za kradziez kanapki nie dostaje sie kary smierci, albo nawet pobytu w szpitalu.
  • Odpowiedz
ładnie politykę w----------ś. Brawo. Pamiętasz może inne komisje śledcze gdzie twoi bohaterowie też lecieli w c---a?

@ipkis123:

Ej, bo ja nie kojarzę. Kto inny przez 12 godzin nic nie pamiętał?
  • Odpowiedz
Oczywiscie, ze cos mu grozi. Zrobil to jak najbardziej celowo i mial motyw. To, ze akurat to sie wymknelo spod kontroli to jest "nieumyslnosc", ale cala reszta jest umyslna.

@Proogramista: Ale on to dodał do SWOICH kanapek. Miał ochotę na ostre to sobie zrobił. Co miał, na wszelki wypadek robić tylko łagodne czy innych pracowników pytać czy ktoś przypadkiem nie ma uczulenia i nie robić z alergenami ludzi na hali
  • Odpowiedz