Wpis z mikrobloga

Komentujesz inna sprawe. On nie mial po prostu ochoty na ostre co jasno wynika z posta.

@Proogramista: To co miał robić? Przestać w ogóle jeść bo nie wiadomo na co który złodziej ma alergię? Mógł równie dobrze mieć na jajka czy orzechy. Wiedział że ma alergię to mógł nie kraść jedzenia bo nie wiadomo co kto sobie to żarcia zrobił.
  • Odpowiedz
@elsajko: a po c--j ktoś ruszał jego kanapki jakby nie ruszał cudzego to by nic mu nie było. Jak mam u siebie w szafce ciasteczka ze strychnina to są moje i mój problem a jeśli ty mi ukradniesz i zeżresz to dlaczego to ma być mój problem. Ty jesteś złodziejem i ty za to płacisz.
  • Odpowiedz
nie, dokladnie na tej samej zasadzie to polega, jak to, ze nie mozesz wykopac pulapek przed swoim domem

@Proogramista: ty jesteś jakiś ułomny, porównywać zrobienie sobie jedzenia na ostro, które potem ktoś celowo pod%#rdala i po ich nielegalnym zeżarciu robi sobie na własne życzenie kuku do zastawiania pułapek na swoim terenie? XD
  • Odpowiedz
@Proogramista

@skeeto666: Oczywiscie, ze cos mu grozi. Zrobil to jak najbardziej celowo i mial motyw. To, ze akurat to sie wymknelo spod kontroli to jest "nieumyslnosc", ale cala reszta jest umyslna.

Tylko ze trzeba udowodnić to że zrobił umyślnie, albo sam musiałby się przyznać że to po złości tak zrobił. Bo równie dobrze mógł sam dla siebie zrobić taką kanapkę, jeśli lubi takie papryczki to dlaczego miałby ich nie
  • Odpowiedz
Tylko ze trzeba udowodnić to że zrobił umyślnie

@MamByleJakiNick: Tak, tylko masz juz sporo poszlak i sam ten wpis jest juz prawie przyznaniem sie, zreszta nie wiadomo z kim gosc rozmawial i czy sie nie chwalil ze cos takiego zrobil, bo rozmawial przynajmniej z ta kuzynka.

jeśli lubi takie papryczki to dlaczego miałby ich nie jeść?

@MamByleJakiNick: No wychodzi na to, ze wczesniej nie jadl, skoro kanapki ginely i
  • Odpowiedz
@Proogramista

@MamByleJakiNick: Tak, tylko masz juz sporo poszlak i sam ten wpis jest juz prawie przyznaniem sie, zreszta nie wiadomo z kim gosc rozmawial i czy sie nie chwalil ze cos takiego zrobil, bo rozmawial przynajmniej z ta kuzynka.

To w najlepszym przypadku będzie ustalone tyle, że gość celowo zrobił kanapkę z ostrą papryczką żeby bliżej nie określona osoba, która regularnie dokonuje kradzieży ta kanapkę zjadła. Gdzie tu jest czyn
  • Odpowiedz