Aktywne Wpisy

stndix +1023
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +52
Czy Wy też czasem macie wrażenie, że idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposób nadużywana? W tym roku aż 26 osób dodało mnie na czarno, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło. Pewnie większość z Was mnie w ogóle nie kojarzy i macie w tym pełną słuszność; wstawiam może 5-10 komentarzy/postów miesięcznie, większość to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdę zastanawia mnie funkcjonowanie
źródło: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny jak paw z łapą jak moje przedramie. Robię rozpiętki na butterfly'u, a kolo się w-------a z partyzanta jak widzi, że mam położone rzeczy i żadnego "sorry, robisz tu?" albo "sorki, można na zmiane?" tylko siada, przestawia wszystko i myśli że jest u siebie. Mówię, halo jeszcze 2 serie tu mam, a ten z błędnym wzrokiem zdziwiony, że ktoś mógł tu robić...
2 typ - robię wyciskanie na barki na hammerze, zostawiam klasycznie rzeczy, żeby zasygnalizować tym głąbom, że tam trenuje, bo na sieciówkach jest tak popularne nieodkładanie ciężaru, że ktoś może pomyśleć że nikt tam nie ćwiczy, no i idę między seriami się porozglądać po nowej siłowni jaki mają sprzęt, nie było mnie może 2 minuty, przychodzę, siadam, jeb jedna ręka w górę z prędkością światła wystrzeliła, a druga pod oporem normalnie. Patrzę, typ mi z-----ł z jednej strony kółka... Czekam aż skończy serie i mu tłumaczę, "ziomek z-------ś mi ciężar, widzisz że robię tu", ta sama historia tępy wzrok 60IQ i "oo sorry jak ściągałem to nikogo tu nie było". No k---a nie widać, że leży bidon, ręcznik, pudełko po airpodsach i telefon...
I żeby nie było, nie chodzi o to, że ja sobie rezerwuje sprzęt i nikt nie może na nim poćwiczyć, bo ja panicz teraz trenuje, ale k---a, podejdź i zapytaj.
Nie chce mi się nawet o brokułach rozpisywać w przepoconych szarych dresach 3XL i crocsach, którzy w 4 okupują grupkami każdą ławke i obowiązkowo napinają tricepsy do lustra co serie.
#mirkokoksy #silownia
@dsomgi00: Co widać? że zapocony ręcznik rzuciłeś? I ktoś ma łaskawie czekać aż ci się znudzi spacerniak i wrócisz ćwiczyć? Na siłowni robisz swoje i s---------z a nie kontemplujesz urodę innych użytkowników spacerując z wolna od prawej do lewej
@dsomgi00: no dokładnie to. Człowiek przychodzi chce poćwiczyć a tu na pustej ławeczce ktoś ręcznik i airpodsy zostawia jak jakiś niemiec na zajętym leżaku w Turcji
@thewickerman88: a co? ma siedzieć na dupie przez 2-4 minuty i skrolować?
Co to pierwszej sytuacji, to oczywiście nie powinna mieć miejsca. Brak kultury.
Jak chcesz, to usuń mój poprzedni komentarz. Niepotrzebne było ostatnie zdanie.
@dsomgi00: No tak, zamiast tego wszyscy mają trzy razy obejść siłownię, aby poszukać właściciela telefonu leżącego obok sprzętu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wczuj się trochę w sytuację z drugiej strony - widzisz że sprzęt wolny, nikogo nie ma, to wchodzisz i robisz swoje. Zwłaszcza, że nie było cię dośc długo, skoro ktoś zdązył w tym
Nawet bycie przy maszynie nie jest gwarantem sukcesu. Robię ostatnio OHP, mam przerwę, stoję przy gryfie, przychodzi
@michu_13: Wg wykopków powinieneś dotykać przez całą przerwe tego gryfu żeby paniusia wiedziała ż zajęte xD
Zwykle nawet obciążenia znoszę, czy inny potrzebny sprzęt, żeby potem nie łazić i czegoś nie szukać, bo też mi się zdarzało, że poszedłem szukać jakiegoś obciążenia i w międzyczasie