Aktywne Wpisy

faen0 +52
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

@bart16: a teraz sprawdź wybierane partie, wypowiedzi przeciętnego przedstawiciela społeczeństwa p0lskiego i masz odpowiedź, czemu to nie spadło z anteny
Za to po Czasie Honoru pluli mu w twarz bo grał tam jakiegoś chyba oficera gestapo xDDDD
@bart16:
To nie to, że ten program "stracił" sens. O go tak naprawdę nie miał od początku.
Quiz ze znajomości popularnych piosenek ma sens, jako rozrywka w gronie znajomych, czy na imprezie integracyjnej. Pod warunkiem, że stawka jest symboliczna, a uczestnicy przypadkowi
Ale właśnie cały problem polega na tym, że takich piosenek, które w ogóle nadają się do takiego teleturnieju jest naprawdę niewiele. Po obejrzeniu 20-30 odcinków masz już 90% listy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@bart16: Ale Sandu Ciorbę to ty szanuj.
źródło: 31LjM37S3nL._AC_UF894,1000_QL80_
Pobierz