Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

#rosja #niemcy #historia #zssr #3rzesza #trzeciarzesza #2wojnaswiatowa #ww2 #wojna
źródło: image_picker_62337EA2-F473-4456-ADBC-7CFC6061C89F-60930-000008598536271B
PobierzSzwabski żołnierz zawsze był czysty, panował porządek, jak coś zabierali to coś tam zawsze zostawili w zamian (czekolada się często przewija tutaj)
Ruska onuca to było chlanie, mordowanie, gwałcenie i kradzież 24/7
@M4rcinS: z takimi tu mirkujemy
Choćby historyjki o "kulturalnych Niemcach" to dęta bzdura, oni byli potworami wobec ludności polskiej.
Od koleżanki jeszcze wiem, że jak rusek wpadł do chałupy i zobaczył kapelusz w piwnicy to się do niego zesrał
Mhmm a jak zdobywali jedzenie? Nie twierdzę że każdy partyzant to bandyta ale właśnie przez takie pacyfikacje jak Michniowa czy Stróżek zwykli ludzie uważali partyzantów za kryminalistów.
Komentarz usunięty przez moderatora
@SuicideLeopard:
Dziwne,ale teoretycznie możliwe. To trochę tak jak podejście,że jeśli ktoś ma karę śmierci przez powieszenie,i zostanie powieszony ale np. lina pęknie to nie można go wieszać drugi