Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +39
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Jak dla mnie to chyba niemożliwe.
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska
Ale zdarzały się takie, że 3 miesiące póżniej telefon, że załapałem się na kolejny etap. No super. Tylko już mam pracę.
U siebie też zrobiłem 1 etap bo braliśmy alfonsiarni, a rakiety kosmicznej nie budujemy. Ma być solidnym klepaczem kodu i tyle.
czyli z grubsza im mniej etapów rekrutacji tym większa szansa na powodzenie, w sumie dość logiczne dodatkowo pokazuje kto realnie zatrudnia, a kto nie :)
w innej robocie - rozmowa techniczna + zadanie "do domu" (było banalne, zajęło 30 min w tym 10 min weryfikacja po ich stronie bo jednak nie dali dostępu, zrobiłem ale wszędzie dopisywałem, że to co chcą nie do końca jest zgodne z
Babka zaczepia mnie na linkedinie żeby umówić się na rozmowę HR że ma jakiś projekt, gadam z nią z 5 minut, nie zadaje jakiś pytań tylko wypytuje, ale no rozmowa była umówiona a nie z doskoku
Dostaje maila o tym, że chcą się umówić na rozmowę około godzinna z scrum masterem (xD) jak się okazało
@Kitku_Karola: na teamsach albo google meet mozna w ustawieniach sobie ustawic customowe tło np na tle regału z ksiazkami
@preseed42: mam dokładnie takie same doświadczenia. Jakies smieciowe korpo outsourcingowe, praca za troche ponad srednia krajowa a pytnaia jakbys aplikowal do core zespołu piszącego kernela Linuxa. Zas pozniejsze rekrutacje do inhouse zespolu IT dla firm nietechnologicznych za duza wieksza kase to wlasnie
Najlepsze, że HRów jeszcze na odchodne mi rzuciła, że "zmarnowałem im czas" bo oni już wszystko dogadane mięli...
No tak, jeszcze 5 etap powinni zrobić to na pewno bym czekał na niego z wypiekami na twarzy czy się dostane czy nie