Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz@FelariPumpura: To chyba nie w każdym auchan jest, czesto bywam w okolicznym i normalnie przy płatności NFC nie ma tego typu rzeczy. Chyba że to wyskakuje tylko przy standardowej karcie?
@ATAT-2: Ej ale jak ma być? Przecież to defaultowy układ dla NIE/TAK - lewo/prawo
Komentarz usunięty przez moderatora
@ATAT-2: przecież to jest układ dokładnie taki jak przyciski czerwony/zielony na dole terminala. Wolałbyś żeby było odwrotnie? Wtedy to by było "i nagle przypadkowo TAK/NIE są odwrotnie niż przyciski" xD
@cabis: Jak nie ma NIC wspólnego? Ma, pracodawcę u którego pracuje a on próbuje naciągnąć klienta który płaci za produkty na kasie którą obsługuje kasjer tam zatrudniony.
Nie chcą słuchać, poprawnie rozgoryczonych klientów to niech sami działają aby to sklep usunął z kas/terminali.
@faxey: Dokładnie. Jak ma choć odrobinę rigczu to powinien zmienić pracę.
Do Castoramy może pójść. A nie. Tam też to jest.
To do Biedronki. A nie. Tam mają b----l z cenówkami.
To do Lidla. Kurde, też nie, bo niemiecki. I też naciąga
wystarczy czerwony guzik wcisnąć, działa jak NIE