Wpis z mikrobloga

@KarnetNaGlony: Swego czasu w Auchan kasjerzy już sami klikali na "nie" żeby uniknąć tych głupich rozmów i wyzywania od złodziei bo klient oczywiście wyżyje się na tym na kim może czyli kasjerze mimo że on z tym nic wspólnego nie ma.
  • Odpowiedz
@KarnetNaGlony: Jak ja słyszę: fundacja, to myślę sobie od razu: szwindel i złodzieje. Niestety cierpią na tym prawdziwe fundacje które pomagają ale co zrobisz. To jak tak z żebrakami na ulicy, nie wiadomo kto faktycznie zbiera na jedzenie, kto na wódę a kto jest podstawiony przez jakąś organizacje w celu zarobkowym.
  • Odpowiedz
  • 3
przez ten k------i szwindel przestałem w ogóle kupowac w Auchan

@FelariPumpura: To chyba nie w każdym auchan jest, czesto bywam w okolicznym i normalnie przy płatności NFC nie ma tego typu rzeczy. Chyba że to wyskakuje tylko przy standardowej karcie?

i nagle przypadkowo TAK po prawej stornie a NIE po lewej

@ATAT-2: Ej ale jak ma być? Przecież to defaultowy układ dla NIE/TAK - lewo/prawo
  • Odpowiedz
i nagle przypadkowo TAK po prawej stornie a NIE po lewej

@ATAT-2: przecież to jest układ dokładnie taki jak przyciski czerwony/zielony na dole terminala. Wolałbyś żeby było odwrotnie? Wtedy to by było "i nagle przypadkowo TAK/NIE są odwrotnie niż przyciski" xD
  • Odpowiedz
kasjerze mimo że on z tym nic wspólnego nie ma.

@cabis: Jak nie ma NIC wspólnego? Ma, pracodawcę u którego pracuje a on próbuje naciągnąć klienta który płaci za produkty na kasie którą obsługuje kasjer tam zatrudniony.
Nie chcą słuchać, poprawnie rozgoryczonych klientów to niech sami działają aby to sklep usunął z kas/terminali.
  • Odpowiedz
@faxey: Właśnie dlatego za pracę z klientem powinien być dodatek za szkodliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°) W takim molochu to prędzej taki kasjer zostanie usunięty z roboty niż jakaś funkcja z kasy czy terminala.
  • Odpowiedz
Jak nie ma NIC wspólnego? Ma, pracodawcę u którego pracuje a on próbuje naciągnąć klienta który płaci za produkty na kasie którą obsługuje kasjer tam zatrudniony.

@faxey: Dokładnie. Jak ma choć odrobinę rigczu to powinien zmienić pracę.
Do Castoramy może pójść. A nie. Tam też to jest.
To do Biedronki. A nie. Tam mają b----l z cenówkami.
To do Lidla. Kurde, też nie, bo niemiecki. I też naciąga
  • Odpowiedz