Wpis z mikrobloga

Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.

Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w centrum handlowym typa przebranego za mikołaja, to myslą że przybył na saniach z laponii?

Ja jeszcze rozumiem że Smarzowski czy Schuchardt są jechani przez jakiś stulejarzy pod wezwaniem świętego blackpylla, bo tam się nie spodziewam ostrych motyk w szopie, ale atak pań starszych? Bo zagrał ROLE przemocowca?
#film #ciekawostki #polska
thorgoth - Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromn...

źródło: 0111427209833992_n

Pobierz
  • 244
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cohonez: ale przecież "młodzież nie jest przemocowa przez gry kąkuterowe, bo za czasów nazistów nie było gier kąkuterowych, a młodzież była przemocowa".

Wykopki odkrywają z oporami, że czym się człowiek karmi umysłowo, tym się ostatecznie staje.
Wg Wykopków indoktrynacja nazistowska miała wpływ na ludzi, ale gry kąkuterowe nie mają wpływu, ale śmieszne stare baby atakujące aktorów były jednak pod wpływem indoktrynacji narracją.

Ja również jestem pod wpływem indoktrynacji narracją, ale na całe szczeście
  • Odpowiedz
@new-object
Tam nawet kot był przemocowy xD
Jest tam scena, w której główna bohaterka prowadzi korepetycje z języka angielskiego i mała dziewczynka opowiada jak to jej kot skakał po głowie kotce XD
  • Odpowiedz
Kiedyś w ZSRR jeden ze znanych aktorów zagrał w filmie barona. Zagrał tak przekonywująco, że parę miesięcy po premierze został aresztowany i zesłany na Sybir za podsycanie burżuazyjnych sentymentów ;)
  • Odpowiedz
Mówisz o narodzie, którego połowę bez problemu wytresował kaczor i rydzyk za pomocą radyja, więc nie rozumiem skąd to zaskoczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tutejsi blackpillowcy to cymbały ziejące nienawiścią do kobiet i już kilka wpisów widziałem o tym, że ten film to kolejna propaganda antychłopska

@thorgoth: Na wykopie praktycznie wszystko jest propagandą antychłopską. A jeśli ktoś twierdzi, że nie i psuje pewnej grupie osób światopogląd to zaraz zostaje taka osoba zaszczuta jest nazywana białorycerzem, cuckiem, beciakiem, głupkiem.
  • Odpowiedz
@thorgoth: kiedyś pamietam byl taki hejt na aktora co grał Geofreya w Grze o tron ze gosc zrezygnowal na dlugi czas z gry aktorskiej (inna sprawa ze morde mial parszywa wiec moze to i dobrze, ostatnio w historii rodu Guinesów powrócił)
  • Odpowiedz
@thorgoth: Starzy ludzie są najgłupsi, deficyty w nauce, biologia - nasz organizm nie jest dostosowany by żyć tyle lat. Oni właśnie tak myślą, jak dzwoni do nich jan paweł II to płacą pieniądze, jak Jarek w TV mówi że ktoś jest szpiegiem - to idą z widłami na niego. Tak to działa.
  • Odpowiedz
przecież żadna stara baba tego filmu nie oglądała a nawet jak by go oglądała to na pewno by nie poznała tego aktora. To nie jest Adamczyk i film o Papieżu. Po prostu robią hype żeby więcej ludzi poszło do kina a najłatwiej w ten sposób bo w żaden sposób tego nie można zweryfikować a lewactwo aż będzie klaskać uszami
  • Odpowiedz
swego czasu Mirosław Baka po roli w filmie "Krótki film o zabijaniu" też był wyzywany na ulicy od morderców. Ludzie którzy nie odróżniają fikcji od rzeczywistości powinni być przebadani przez psychiatrę.

@Fandolores: Przypominam, że Polska to kraj gdzie ludzie kiedyś myśleli i zapewne dalej niektórzy tak myślą iż paradokumenty typu W11, trudne sprawy itp dzieją się naprawdę xD
  • Odpowiedz
Nie ma sensu tłumaczyć zakompleksionym blackpillowcom rzeczywistości bo cię zaszczekają, tu jest wyparcie ze zwichniętym przeświadczeniem że oni się szanują, tymczasem zapomnienie jest lepsze niż spojrzenie rzeczywistości w oczy że kobiety gardzą toczonym przez nich jadem.

@5KYN3T: Prawda jest taka, że pillowcy niezależnie od koloru tabletki to zwykli sekciarze z gwoździem w mózgu i łatwą skłonnością do manipulacji nimi. Ich guru potrafi być jakiś knur z youtube albo inny Warszawski,
  • Odpowiedz
: teraz doszło do mnie, że niektórzy aktorzy mogą źle znosić niektóre role psychicznie właśnie przez takie coś :D amerykańska produkcja jest przecież na większą skale

@Meowth: Dla tego niektórzy rezygnują albo laski w filmach nie chcą grać szonów.
  • Odpowiedz
@thorgoth: r---------a mnie jak postępuje idiokracja na tym świecie, przyjdą jeszcze czasy, że normalni ludzie będą musieli "przytakiwać" najróżniejszym debilom w ich poglądach tylko po to, aby nie wychylać się zbytnio, bo będzie można narazić się na jakieś gówniane nieprzyjemności. Bo wiadomo, mądrzejszy głupszemu ustąpi, problem zacznie się jak tych głupków będzie znaczna przewaga. P------e.
  • Odpowiedz