Aktywne Wpisy

malutak9913 +771
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
trebeter +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w centrum handlowym typa przebranego za mikołaja, to myslą że przybył na saniach z laponii?
Ja jeszcze rozumiem że Smarzowski czy Schuchardt są jechani przez jakiś stulejarzy pod wezwaniem świętego blackpylla, bo tam się nie spodziewam ostrych motyk w szopie, ale atak pań starszych? Bo zagrał ROLE przemocowca?
#film #ciekawostki #polska
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz@thorgoth: Zyja i glosuja nawet!
2 tylko było dobrych - jeden na 10s , gdzie mówił, jak go żona oszukała, a drugi jak chciał ochronić kobietę, ale źli inni faceci mu na to nie pozwolili.
A reszta filmu konkretna odklejka feministek, że każdy facet, nawet policjant to przemocowiec i popiera p-----c.
źródło: Screenshot 2025-11-17 at 16-20-40 Jan Paweł II na rynku w Wadowicach ! Ludzie żegnali się i klękali
PobierzWidzisz jaki ty młody jesteś.
Przy "Karol- Człowiek, który został zbrodniarzem" (czy jakoś tak) w 2005 to stare baby i dziady przed Adamczykiem klękały xDDD
To ostatnie jest granulatem kretynizmu, biorąc pod uwagę jakie emocje wzbudziła jego rola można powiedzieć że zagrał wręcz fantastycznie
- jeden z aktorów z "13 reasons why" spotkał się z podobną fala hejtu co pan Schuchardt,
- aktor wcielający się w "Balladzie o Januszku" w tytułowego bohatera przez szykany (to były czasy PRL) skończył z aktorstwem;
- kiedy w pierwszych odcinkach "Klanu" Michał Chojnicki
@DaveZ: a to Adamczyk mówi że non stop tak ma :D Tutaj jak np grał jakiegoś hiterlowca czy coś
albo np.
a oni pamiętają tylko p-----c :(