Wpis z mikrobloga

Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.

Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w centrum handlowym typa przebranego za mikołaja, to myslą że przybył na saniach z laponii?

Ja jeszcze rozumiem że Smarzowski czy Schuchardt są jechani przez jakiś stulejarzy pod wezwaniem świętego blackpylla, bo tam się nie spodziewam ostrych motyk w szopie, ale atak pań starszych? Bo zagrał ROLE przemocowca?
#film #ciekawostki #polska
thorgoth - Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromn...

źródło: 0111427209833992_n

Pobierz
  • 244
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ironia, bo to właśnie takie stare baby często gadały jak to młodzież przez gry nie będzie odróżniać rzeczywistości od fikcji.
  • Odpowiedz
@thorgoth: I to idealnie pokazuje jak społeczeństwo jest łatwo-sterowalne. Puścisz coś w wiadomościach i już łykają jak pelikany. Wrzucisz coś na toktoczka czy insta i programujesz to stado baranów.
  • Odpowiedz
@thorgoth Takie durne artykuły pisze sie po to, żeby ktoś taki jak Ty udostępniał je dalej. W ten sposób z urojeń kilku osób można zrobić problem na skalę całych mediów. Przykładów jest wiele, np hejt na córkę nawrockiego slbo szon patrol XD
  • Odpowiedz
@thorgoth: A zgłosił to na policje, przedstawił jasne wiarygodne dowody czy tylko powiedział onetowi, że tak było i mamy uwierzyć na słowo? Sytuacje tego typu oczywiście miały miejsce czy to w polskim kinie czy zagranicznym, że jakiegoś aktora szkalowali za rolę jakiej się podjął. Choć nie zdziwiłbym się gdyby przytafił się aktor który sobie coś takiego wymyślił lub coś wyolbrzymił żeby przedstawić, że tak świetnie odegrał rolę, że aż zbiera
  • Odpowiedz
@thorgoth Podwójne role i problem z głowy ( ͡º ͜ʖ͡º) Cezary Żak jak go od złodzieja chcą wyzywać, to ich pogoni z ambony, a jak stare baby na spowiedź chcą przyjść to kopa w dupe zasadzi, że wójtowi gitarę zawracają
  • Odpowiedz
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli?

@HedonistycznyEremita: takie same jak jak moja była żona ;D Miała problem kiedy mówiłem "że zachowuje się jak idiotka" Ona uważała że twierdzę, że jest idiotką. Tego nie pomalujesz
  • Odpowiedz
Serio wierzycie w tą historię Der Onet że grożą mu babcie? XD

,,Wczoraj wieczorem uderzyła mnie jedna rzecz: wszystkie seanse w Krakowie wyprzedane, mimo że film leciał co 40 minut. Na ten tytuł ruszył naprawdę cały naród — tłumy, głównie młodych par i grupy dziewczyn.

Ale to, co zobaczyłem na sali… to już inna historia.

Już
  • Odpowiedz