Aktywne Wpisy
jacek7921 +3
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

Uzytkownik_awaryjny +139

Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w centrum handlowym typa przebranego za mikołaja, to myslą że przybył na saniach z laponii?
Ja jeszcze rozumiem że Smarzowski czy Schuchardt są jechani przez jakiś stulejarzy pod wezwaniem świętego blackpylla, bo tam się nie spodziewam ostrych motyk w szopie, ale atak pań starszych? Bo zagrał ROLE przemocowca?
#film #ciekawostki #polska
źródło: 0111427209833992_n
Pobierzźródło: IMG_0857
PobierzWidać, że ludzie wierzą w to co w mediach jak w prawdę objawioną. Ja już się nie dziwię, że lud łyka wszystko jak leci w mediach bo w głowach zamiast własnych myśli mają kisiel.
Smarzowski ma po prostu taki styl kręcenia.
Robi firmy dobre: aktorsko, reżysersko, oświetleniowo itp.
Ma za to jedną wadę - jeżeli coś pokazuje to, to zawsze w najbardziej doprowadzonej do skrajności formie.
Film o policji? Instytucja jest od samej góry do samego dołu przesiąknięta łapówkarzami
źródło: d08784399cac662c234cf5d932135caf6a2c4c5067152a4b3b2670cebb9bf20e
Pobierz