Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +220
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w centrum handlowym typa przebranego za mikołaja, to myslą że przybył na saniach z laponii?
Ja jeszcze rozumiem że Smarzowski czy Schuchardt są jechani przez jakiś stulejarzy pod wezwaniem świętego blackpylla, bo tam się nie spodziewam ostrych motyk w szopie, ale atak pań starszych? Bo zagrał ROLE przemocowca?
#film #ciekawostki #polska
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz2. Promocja filmu.
@thorgoth: >60 r.ż. (…), nieuku.
@thorgoth: Rozumiem [przecinek] że żyjemy w banieczkach [przecinek]
Pracowałem kiedyś przy g---o serialach typu docu crime itp. Zdarzało się nam miewać zdjęcia w weekendy i wtedy było najweselej. Całe rodziny były w stanie przejechać całą Polskę (Lublin-Wrocław), żeby chociaż pocałować klamkę domu głównego bohatera. Byli bardzo szczęśliwi kiedy okazywało się, że akurat wtedy nagrywamy i wszyscy ich idole są na miejscu. Sytuacji w mieście, kiedy ludzie podchodzili do aktorów i mówili rzeczy
I to nie aktorzy, ale właśnie aktorki grające pierwszoplanowe role w najpopularniejszych serialach były najczęściej zaczepiane - głównie przez kobiety, fanki seriali i filmów w których występowały. Aktorki te wspominały o podobnych sytuacjach kiedy zaczepiały je jakieś kobiety na ulicy, zwracały się do nich imieniem odgrywanych przez nie postaci i
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚