No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta. #samochodoza
@czerwony_kmer: słusznie, tępić wygodnickich i właścicieli za niedostosowanie miejsca lub wybór złego. P------e jest to społeczne przyzwolenie do niszczenia chodnika, zagracania go czy zastawiania jak się komu podoba. O to chodzi w społeczeństwie by z grubsza nie o-------ć. Sytuacja ze zdjęcia nie jest na pewno jedyną przewałką robioną przez tego kierowcę w ciągu życia, wali w c---a w taki sposób codziennie, zawsze i wszędzie. Czemu? Nie widzę by miał awaryjne
@czerwony_kmer: ale poczuske to byś chcioł na drugi dzień?! dej mu żyć, życia nie znasz. Jaki wózek, jaka niepełnosprawność, przeskoczy te ograniczniki, które ciekawe po co tam som. (✌゚∀゚)☞
@czerwony_kmer: no nie powinien, ALE... dla mnie pojazdy inpostu są jak karetka - pojazd uprzywilejowany. Jak sobie pomyślę ze gdyby nie oni to musialbym sterczeć na poczcie 40min, mimo iż byłem w domu i dostalem awizo, żeby na koncu dowiedzieć sie zebym przyszedł jutro bo listonosz jeszcze nie wrócił i ma paczke ze sobą.
@wujek_zla_rada: to co mówisz jest bez sensu jegomość że zdjęcia mógłby stanąć na jezdni dwa metry obok, ale celowo wybrał łamanie przepisów ruchu drogowego. Nie ma na takie zachowanie żadnego usprawiedliwienia
A co w tym zlego ze utrudnil ruch na chodniku? Ja nie mam z tym problemu. Ze zdjecia wynika ze da sie go ominac nie zabijajac nikogo.
A jakby zatamowal ruch na jezdni? Ktos by chcail go ominac. Pomijajac juz to czy by myslal czy nie - wyjechalby na przeciwlegly pas. i czolowka gotowa.
@__MadCat: Po drodze jest lusterko i zostaje 3-4 kostki szerokości. Nie da się k---a normalnie tamtędy przejść. R------ł się tym autem na samym środku. Po mandacie powinien się nauczyć parkować, a jak nie, to zabrać dożywotnio prawo jazdy.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Jesli myslisz ze to byl zaparkowany samochod to wez fajny rozbieg i pierdutniij tymm pustm lbem w cos twardego.
Sytuacja ze zdjęcia nie jest na pewno jedyną przewałką robioną przez tego kierowcę w ciągu życia, wali w c---a w taki sposób codziennie, zawsze i wszędzie. Czemu? Nie widzę by miał awaryjne
Komentarz usunięty przez moderatora
@gorzki99:
nie, nie kazdy musi sie leczyc... ale ty to ewidetnie
źródło: temp_file2369504486368604026
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@czerwony_kmer: kazdy oprocz ciebie xD
@gorzki99:
@__MadCat: Po drodze jest lusterko i zostaje 3-4 kostki szerokości. Nie da się k---a normalnie tamtędy przejść. R------ł się tym autem na samym środku. Po mandacie powinien się nauczyć parkować, a jak nie, to zabrać dożywotnio prawo jazdy.