Wpis z mikrobloga

No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.

Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
czerwony_kmer - No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję...

źródło: IMG_1255

Pobierz
  • 307
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czerwony_kmer: słusznie, tępić wygodnickich i właścicieli za niedostosowanie miejsca lub wybór złego. P------e jest to społeczne przyzwolenie do niszczenia chodnika, zagracania go czy zastawiania jak się komu podoba. O to chodzi w społeczeństwie by z grubsza nie o-------ć.
Sytuacja ze zdjęcia nie jest na pewno jedyną przewałką robioną przez tego kierowcę w ciągu życia, wali w c---a w taki sposób codziennie, zawsze i wszędzie. Czemu? Nie widzę by miał awaryjne
  • Odpowiedz
@czerwony_kmer: ale poczuske to byś chcioł na drugi dzień?! dej mu żyć, życia nie znasz. Jaki wózek, jaka niepełnosprawność, przeskoczy te ograniczniki, które ciekawe po co tam som. ( )
  • Odpowiedz
Zapomniales nadmienic ze przy okazji piertutneli napalm plus sarin, zgwalcili kilka wiosek i dobili planete.

@gorzki99:

nie, nie kazdy musi sie leczyc... ale ty to ewidetnie
  • Odpowiedz
@czerwony_kmer: no nie powinien, ALE... dla mnie pojazdy inpostu są jak karetka - pojazd uprzywilejowany. Jak sobie pomyślę ze gdyby nie oni to musialbym sterczeć na poczcie 40min, mimo iż byłem w domu i dostalem awizo, żeby na koncu dowiedzieć sie zebym przyszedł jutro bo listonosz jeszcze nie wrócił i ma paczke ze sobą.
  • Odpowiedz
A co w tym zlego ze utrudnil ruch na chodniku? Ja nie mam z tym problemu. Ze zdjecia wynika ze da sie go ominac nie zabijajac nikogo.

A jakby zatamowal ruch na jezdni? Ktos by chcail go ominac. Pomijajac juz to czy by myslal czy nie - wyjechalby na przeciwlegly pas. i czolowka gotowa.

@gorzki99:
  • Odpowiedz
tędy

@__MadCat: Po drodze jest lusterko i zostaje 3-4 kostki szerokości. Nie da się k---a normalnie tamtędy przejść. R------ł się tym autem na samym środku. Po mandacie powinien się nauczyć parkować, a jak nie, to zabrać dożywotnio prawo jazdy.
  • Odpowiedz