Aktywne Wpisy
nowszyja +71
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
1-1-1-1 +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@wloczykij83: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Krupier: Dobra, ale gdzie ja napisałem iż to jest dobre? Nigdzie. Oczywiście, że to trzeba tępić, ale od tego są odpowiednie służby straż miejska, policja, inspekcja ruchu drogowego poza tym to nie jest jakiś ekstremalny przypadek a jakiś kurier ktory pewnie zapierdziela w pracy
@czerwony_kmer: xDDDDDDDDDDDDDDDDD
No i w jaki sposób one mają się dowiedzieć o tym przewinieniu? Trzeba im to zgłosić przecież.
@Cztero0404:
@gorzki99: nic mnie tak nie
@randomactsofkindness <fry z futuramy meme>
@typ53B no stary, jak karetka nie na sygnale stoi sobie na przejściu dla pieszych, bo ekipa je kebsa to też bym
@gorzki99: jeszcze masz coś dodania na temat parkowania na chodniku bajkopisarzu?
A nawet jeśli, to wyjaśnij jak stojące auto ma kogoś potrącić.
https://tvn24.pl/krakow/2-5-roku-wiezienia-dla-kuriera-ktory-potracil-9-latka-dziecko-zmarlo-ra579054-ls3313298
@gorzki99: Czytajac co piszesz dochodze do wniosku ze lubisz dostawac pociski za pisanie glupot ;)
Ujednolicony tekst ustawy "Prawo o ruchu drogowym". Oczywiscie